MBA Enkeltfag

MBA Enkeltfag

2 måneder // 2 undervisningsdage
3 - 4.5 ECTS point // 26.500 kr. eksklusiv moms

Ansøgningsfrist: En måned før fagets første undervisningsdag

1

Udvid dine kompetencer med MBA Enkeltfag

Hvert af vores MBA Enkeltfag går i dybden med et bestemt emneområde og giver viden og praktisk indsigt, der kan anvendes direkte i din karriere. Disse MBA Enkeltag undervises af vores anerkendte internationale fakultet og repræsenterer de høje akademiske standarder og den relevans for den virkelige verden, som AVT er kendt for.

2

Forløb der passer til et travlt arbejdsliv

Vi forstår de tidsbegrænsninger, der følger med ledelsesansvar. Derfor er vores MBA Enkeltfag struktureret, så de passer ind i din travle kalender og tilbyder den perfekte blanding af bekvemmelighed og omfang. Uanset om du ønsker at genopfriske det nyeste inden for digital transformation, dykke ned i strategisk lederskab eller udforske innovative finansielle strategier, er vores fag timet og designet til minimal forstyrrelse og maksimal effekt.

3

Certificering og udbyggelse til din karriere

Når du har gennemført hvert fag, får du et certifikat for deltagelse og mulighed for at samle ECTS point til vores Executive MBA, hvis du vælger at følge hele programmet i fremtiden. Det giver dig mulighed for løbende at udvikle dig og anerkende din læringsrejse hele vejen igennem.