Digital Strategy

Professor Susan Lynch, INSEAD

Dato

4-5 April 2024
Kl 8.30 - 17

Varighed

2 måneder
Marts - April

ECTS points

4.5 ECTS points

Professor

Professor of Strategy at INSEAD, Susan Lynch

Lokation

Sankt Annæ pl. 11, 1250 København

Pris

DKK 26.500 exclusive of VAT

Om faget

I de senere år har innovative virksomheder brugt en række nye digitale værktøjer, fra apps til kunstig intelligens, til at opfinde nye forretningsmodeller og glæde kunderne med bekvemmelighed, høj kvalitet og lave priser. Denne bølge af teknologidrevet disruption har allerede transformeret mange brancher, og den er kun lige begyndt. Dette kursus undersøger, hvordan nye og eksisterende forretningsstrategier kan forbedres gennem indførelse af teknologier og digitale systemer.

Fokus for faget i digital strategi er at genskabe balancen mellem tre centrale forhold: menneskets hjerne og maskiner, fysiske produkter og digitale platforme samt kernen (centraliseret viden) og mængden (decentraliseret viden). Du vil blive præsenteret for eksempler på virksomheder, der har udmærket sig ved at finde en harmoni mellem tradition og teknologi. Desuden vil du blive støttet i at afdække måder at relatere disse principper til din organisation på gennem ugentlige, løbende projektindleveringer, som opfordrer dig til at anvende koncepter på et forretningsscenarie.

Læringsmål

  • Udforsk, hvordan strategierne for nye eller eksisterende virksomheder kan forbedres med transformative teknologier som kunstig intelligens (AI).
  • Forstå behovet for at genskabe balancen mellem de tre vigtigste relationer: mennesker og maskiner; fysiske produkter og digitale platforme; og kernen og mængden.
  • Udvikle en gennemgang af, hvordan transformationsteknologier kan passe ind i en virksomhed efter eget valg

Susan Lynch

Professor of Strategy, INSEAD

Susan Lynch er professor i strategi ved INSEAD og har base i Boston. Hun er ekspert i strategiformulering og -udførelse og har en ph.d. fra London Business School.

Hun underviser fag og leder programmer i strategi og strategiimplementering for MBA’er og ledere og har erfaring med at lede og designe programmer, der er målrettet forskellige Fortune 500-organisationers behov for strategiudvikling. Siden hun flyttede til Boston, har Susan tilbragt to år som assisterende professor på Harvard Business School.

Bedømmelse af Susan Lynch

Case - materiale

Case - materialet består af en lærebog, casestudier og artikler.

Din investering

De studerende skal møde op til alle timer og deltage aktivt.

Forberedelse

De studerende skal læse alt fagmateriale på forhånd.

Evaluering

De studerende vil blive bedømt på deres tilstedeværelse og deltagelse i undervisningen og på en individuel opgave.

Enkeltfag - Merit til MBA

Executive MBA fag er alle en del af Executive MBA programmet på AVT Business School og giver indsigt i specifikke emner.

Når du tilmelder dig et eller flere Executive MBA fag på AVT Business School, får du merit for det Executive MBA fag, du har deltaget i.

Mød Professor Susan Lynch

Læs hos AVT som tidligere studerende fra...

Lad os tale sammen - book et opkald

Kontakt os

Book 15 Min opkald

Tilmeld dig