Dynamic Work Design

Don Kieffer, Massachusetts Institute of Technology (MIT)

Dato

7-8 Oktober 2024
Kl 08.30 - 17

Varighed

2 måneder
Oktober - November

ECTS points

4.5 ECTS points

Professor

Senior Lecturer in Operations Management at MIT, Sloan School of Management, Don Kieffer

Lokation

Sankt Annæ pl. 11, 1250 København

Pris

DKK 26.500 exclusive of VAT

Om faget

I modsætning til de fleste forbedringsfilosofier er Dynamic Work Design lige så effektivt i et kreativt, unikt arbejde som i rutinearbejde med stor volumen, i frontlinjen og på direktionsgangen. Disse teknikker har vist sig at være succesfulde i alle brancher og på alle niveauer; mange gange har de givet enorme resultater med små eller ingen investeringer og på kort tid.

Dynamic Work Design handler om at skabe og distribuere produkter og tjenester for at tilfredsstille kunderne. Det er klart, at dette er nøglen til enhver organisations eksistens. Grundlæggende handler kurset om styring af forretningsprocesser defineret som en gruppe af aktiviteter, der skaber værdi for kunderne, dvs. at levere de rigtige produkter af den rigtige kvalitet på det rigtige tidspunkt til den rigtige pris til den rigtige kunde.

Læringsmål

  • De vigtigste principper og praksisser i Dynamic Work Design og det teoretiske grundlag i forhold til Lean, 6-Sigma og andre populære forbedringsmetoder.
  • At give organisationer mulighed for at identificere, analysere og løse typiske problemer, der opstår i forbindelse med styring af driften og forsyningskæden.
  • At lære om visuelle ledelsesteknikker

Don Kieffer

Senior Lecturer in Operations Management, MIT, Sloan School of Management, Boston, USA

Donald Kieffer er Senior Lecturer i Operations Management på MIT og Managing Partner i Milwaukee Consulting Group, hvor han implementerer bæredygtige forbedringer gennem executive coaching.

Han var vicepræsident hos Harley-Davidson i 15 år og senior vicepræsident hos Intermatic. Han er ekspert i Toyota-metoder, især på ledelsesniveau, og rådgiver om store forbedringskampagner og specifikke projekter. Han har en bachelorgrad i elektroteknik fra University of Pittsburgh.

Bedømmelse af Don Kieffer

Case - materiale

Case - materialet består af en lærebog, casestudier og artikler.

Din investering

De studerende skal møde op til alle timer og deltage aktivt.

Forberedelse

De studerende skal læse alt fagmateriale på forhånd.

Evaluering

De studerende vil blive bedømt på deres tilstedeværelse og deltagelse i undervisningen og på en individuel opgave.

Enkeltfag - Merit til MBA

Executive MBA fag er alle en del af Executive MBA programmet på AVT Business School og giver indsigt i specifikke emner.

Når du tilmelder dig et eller flere Executive MBA fag på AVT Business School, får du merit for det Executive MBA fag, du har deltaget i.

Mød Professor Don Kieffer

Læs hos AVT som tidligere studerende fra...

Lad os tale sammen - book et opkald

Kontakt os

Book 15 opkald

Tilmeld dig