Financial Management

 Professor Giampiero Favato

Dato

6-8 November 2024
Kl 8.30 - 17

Varighed

2 måneder
November - December

ECTS points

4.5 ECTS points

Professor

Professor, Head of Accounting & Finance at Kingston Business School, Giampiero Favato

Lokation

Sankt Annæ pl. 11, 1250 København

Pris

DKK 26.500 exclusive of VAT

Om faget

Dette kursus vækker økonomistyring til live gennem en grundlæggende dekonstruktion af regnskaber. Et intuitivt dashboard giver dig mulighed for at forstå, styre og kommunikere finansielle beslutninger, så du er et skridt foran dine kolleger.

I løbet af kurset vil du være i stand til at analysere virkningen af finansielle strategier og beslutninger på udformningen og udførelsen af strategier der giver værdiskabelse for aktionærerne. Financial management kan beskrives som en forståelse af de økonomiske konsekvenser af forskellige transaktioner og begivenheder, som påvirker organisationen, og hvordan disse rapporteres i forbindelse med resultatopgørelsen, pengestrømsopgørelsen og opgørelsen af den finansielle position.

Læringsmål

  • Financial statement analysis: processen med at gennemgå og analysere en virksomheds regnskaber for at træffe bedre økonomiske beslutninger
  • Forstå og fortolke forretningsenhedens finansielle position sammen med dens overordnede rentabilitet og cash flow-resultater
  • Nøgletalsanalyse: en værdifuld værktøjskasse til rationel evaluering af forskellige aspekter af en virksomheds driftsmæssige og finansielle resultater, såsom effektivitet, likviditet, rentabilitet og solvens.

Giampiero Favato

Professor, Head of Accounting & Finance, Kingston Business School

Giampiero Favato begyndte sin karriere i medicinalindustrien, hvor han arbejdede sig op gennem afdelingerne for virksomhedsfinansiering, økonomi og forretningsudvikling hos Eli Lilly.

I 1998 skiftede han til Schering-Plough som direktør for deres Primary Care Business Unit og afsluttede en MBA på University of Chicago. Da Schering-Plough indgik et joint venture med Merck Sharp & Dohme (MSD) i 2001, fik professor Favato en ledende rolle. Det faldt sammen med, at han påbegyndte en DBA.

Bedømmelse af Giampiero Favato

Case - materiale

Case - materialet består af en lærebog, casestudier og artikler.

Din investering

De studerende skal møde op til alle timer og deltage aktivt.

Forberedelse

De studerende skal læse alt fagmateriale på forhånd.

Evaluering

De studerende vil blive bedømt på deres tilstedeværelse og deltagelse i undervisningen og på en individuel opgave.

Enkeltfag - Merit til MBA

Executive MBA fag er alle en del af Executive MBA programmet på AVT Business School og giver indsigt i specifikke emner.

Når du tilmelder dig et eller flere Executive MBA fag på AVT Business School, får du merit for det Executive MBA fag, du har deltaget i.

Læs hos AVT som tidligere studerende fra...

Lad os tale sammen - book et opkald

Kontakt os

Book 15 min opkald

Tilmeld dig