Leadership in Turbulent Times

Steve Hall

Dato

16-17 Januar 2025
Kl 8.30 - 17

Varighed

2 måneder

ECTS points

3 ECTS points

Professor

Leadership Expert & Author, Steve Hall

Lokation

Sankt Annæ pl. 11, 1250 København

Pris

DKK 26.500 exclusive of VAT

Om faget

Der er ingen tvivl om, at verden har ændret sig. Geopolitiske spændinger har været i centrum, miljøproblemerne bliver stadig mere fremtrædende, lobbyisternes “vågenhed” fra alle sektorer skal overvejes nøje. Tilsynsmyndighederne er på fremmarch, forbrugerne har en stærk og viral stemme, og det virker, som om store skandaler er hverdagskost. Der er virksomhedskorruption, uregelmæssigheder i forbindelse med valg og økonomisk svindel i alle nyhedsfeeds verden over, og midt i det hele ligger den usikre sandhed om den kunstige intelligens’ ankomst.

Gennem en række læsninger, forelæsninger, gruppediskussioner og øvelser vil vi definere soliditetens anker og det, der ikke kan forhandles om i en turbulent verden. Mennesker, steder og omdrejningspunkter for formål, som vi kan vende os til i tider med uro. Hvordan skal vi ellers navigere i forandringens tidevand uden nogle faste ankre og trøstende GPS-koordinater på lederskabets og livets rejse?

Læringsmål

  • En ny forståelse af, hvad det vil sige at lede i en ‘E-VUCA’-verden.
  • Værdsætte, hvordan min energi påvirker min egen og andres performance.
  • Udforske værktøjer, processer og øvelser, der gør det muligt at udarbejde en personlig formålserklæring.

Steve Hall

Steve Hall blev uddannet på St. Stithians College og startede sin karriere inden for reklame og marketing hos Ogilvy and Mather og Liqui-Fruit i Cape Town.

I øjeblikket er han ejer af Learning to Lead, tilknyttet Leadership Works og Leading with Humanity. Hans særlige interesse er menneskelig energi, og hvordan den kan give næring til enestående præstationer på både individ- og teamniveau. Steve har arbejdet meget over hele verden, og hans kunder omfatter LUX* Hotels, Valor Hospitality, Standard Bank, Deloitte og Cisco Japan. Steve er forfatter til “Another Set of Lenses”, han bor i Johannesburg og er en passioneret golfspiller, tracker og østersdykker.

Bedømmelse af Steve Hall

Case - materiale

Case - materialet består af en lærebog, casestudier og artikler.

Din investering

De studerende skal møde op til alle timer og deltage aktivt.

Forberedelse

De studerende skal læse alt fagmateriale på forhånd.

Evaluering

De studerende vil blive bedømt på deres tilstedeværelse og deltagelse i undervisningen og på en individuel opgave.

Enkeltfag - Merit til MBA

Executive MBA fag er alle en del af Executive MBA programmet på AVT Business School og giver indsigt i specifikke emner.

Når du tilmelder dig et eller flere Executive MBA fag på AVT Business School, får du merit for det Executive MBA fag, du har deltaget i.

Læs hos AVT som tidligere studerende fra...

Lad os tale sammen - book et opkald

Kontakt os

Book 15 min opkald

Tilmeld dig