Leading Digital Transformation

Professor Rory M. McDonald

Dato

16-17 Maj 2024
Kl 8.30 - 17

Varighed

2 måneder
Maj - Juni

ECTS points

4.5 ECTS points

Professor

Professor of Strategy and Innovation at Harvard Business School, Rory M. McDonald

Lokation

Sankt Annæ pl. 11, 1250 København

Pris

DKK 26.500 exclusive of VAT

Om faget

Selvom disruption længe har været en trussel for nogle brancher, har de digitale teknologier fremskyndet disruptionen i stort set alle brancher og skabt en enorm tvetydighed og uro. I mellemtiden fortsætter usikkerheden med at accelerere i det bredere forretningsmiljø, da hastigheden, hvormed nye teknologier dukker op, stiger eksponentielt – alt imens konkurrencen bliver stadig hårdere. De etablerede lederes dominans har aldrig været mere truet.

Dette kursus omhandler digital kultur, innovation og ledelsesaspekter og forsøger dermed at give et godt overblik over kompleksiteten i fænomenet ‘digital transformation’. Kurset opfordrer også deltagerne til at blive drivkræften for forandring i deres virksomheder ved at udvikle nye tankesæt og adfærd i teams og afdelinger. Gennem interaktiv og erfaringsbaseret læring hjælper kurset deltagerne med at forstå ikke kun digitaliseringens “hvad”, men også “hvordan” man bliver en fremragende leder i en digitaliseret fremtid.

Læringsmål

  • Forstå digital innovation og transformation
  • Giv et nyt sæt teorier og rammer til at analysere almindelige ledelsesproblemer i forbindelse med at lede digital transformation
  • Lær, hvad en digital leder er: at arbejde med (big) data

Rory M. McDonald

Professor of Strategy and Innovation, Harvard Business School

Rory M. McDonald er professor i erhvervsøkonomi i Technology and Operations Management Unit på Harvard Business School. Professor McDonald har en MBA og en ph.d. fra Stanford University.

Rory McDonald er medforfatter til en række Harvard Cases og førende artikler om innovation. Sammen med sin mentor, Clayton Christensen, har han udgivet artikler som “What is Disruptive Innovation?”. I 2022 udgav Rory M. McDonald bogen “Productive Tensions – How every leader can tackle innovation’s toughest trade-offs”.

Bedømmelse af Prof. Rory M. McDonald

Case - materiale

Case - materialet består af en lærebog, casestudier og artikler.

Din investering

De studerende skal møde op til alle timer og deltage aktivt.

Forberedelse

De studerende skal læse alt fagmateriale på forhånd.

Evaluering

De studerende vil blive bedømt på deres tilstedeværelse og deltagelse i undervisningen og på en individuel opgave.

Enkeltfag - Merit til MBA

Executive MBA fag er alle en del af Executive MBA programmet på AVT Business School og giver indsigt i specifikke emner.

Når du tilmelder dig et eller flere Executive MBA fag på AVT Business School, får du merit for det Executive MBA fag, du har deltaget i.

Mød Professor Rory M. McDonald

Læs hos AVT som tidligere studerende fra...

Lad os tale sammen - book et opkald

Kontakt os

Book 15 min opkald

Tilmeld dig