Purpose-Driven Leadership

Professor Andrew C. Wicks

Dato

5-6 september 2024
Kl 8.30 - 17

Varighed

2 måneder
August - September

ECTS points

3 ECTS points

Professor

Professor of Business Administration, UVA at Darden School of Business, Andrew C. Wicks

Lokation

Sankt Annæ pl. 11, 1250 København

Pris

DKK 26.500 exclusive of VAT

Om faget

I løbet af de seneste år er der sket en eksplosion i interessen for formålsdrevet ledelse. Akademikere og forretningseksperter argumenterer for, at ens formål er en nøgle til exceptionelt lederskab og vejen til større velvære. Men Harvard Business School har fundet ud af, at færre end 20 % af lederne har en stærk fornemmelse af deres eget individuelle formål. Endnu færre kan destillere deres formål til en konkret erklæring. De er måske i stand til at formulere deres organisations mission klart, men synes, det er svært. Resultatet er, at de begrænser deres ambitioner og ofte ikke når deres mest ambitiøse faglige og personlige mål.

Formålet med dette kursus er at ændre på det – at hjælpe ledere med at finde og definere deres ledelsesformål og bruge det. Med kurset Purpose-Driven Leadership tror vi på, at processen med at formulere dit formål og finde modet til at udleve det er den vigtigste udviklingsopgave, du kan påtage dig som leder.

Læringsmål

  • Opdag dine egne værdier, og hvordan de stemmer overens med organisationens mål
  • Udvikle en ledelsesstil, der er tilpasset dine egne styrker og værdier
  • Engagere din organisations interessenter – medarbejdere, leverandører, kunder, lokalsamfund osv. – ved at sætte de rigtige mål, træffe fælles beslutninger og skabe et miljø, der respekterer jeres fælles formål.

Andrew C. Wicks

Professor of Business Administration, UVA, Darden School of Business

Gennem sin undervisning og forskning opfordrer Andrew C. Wicks os til at stille spørgsmål om, hvordan vi lever og opererer i verden – som individer, som organisationer og som samfund. En etiker med en

baggrund i religiøse studier undersøger han både de teoretiske og praktiske konsekvenser af etik gennem tankevækkende øvelser. Wicks er ekspert i at integrere etik på tværs af organisationen og på tværs af akademiske discipliner og fungerer også som adjungeret professor på Frank Batten School of Leadership and Public Policy.

Bedømmelse af Andrew C. Wicks

Case - materiale

Case - materialet består af en lærebog, casestudier og artikler.

Din investering

De studerende skal møde op til alle timer og deltage aktivt.

Forberedelse

De studerende skal læse alt fagmateriale på forhånd.

Evaluering

De studerende vil blive bedømt på deres tilstedeværelse og deltagelse i undervisningen og på en individuel opgave.

Enkeltfag - Merit til MBA

Executive MBA fag er alle en del af Executive MBA programmet på AVT Business School og giver indsigt i specifikke emner.

Når du tilmelder dig et eller flere Executive MBA fag på AVT Business School, får du merit for det Executive MBA fag, du har deltaget i.

Mød Andrew C. Wicks

Læs hos AVT som tidligere studerende fra...

Lad os tale sammen - book et opkald

Kontakt os

Book 15 min opkald

Tilmeld dig