The Language of Leadership

Senior Lecturer & Professional Speechwriter Simon Lancaster

Dato

23 - 24 Maj 2024
Kl 8.30 - 17

Varighed

2 måneder
Maj - Juni

ECTS points

3 ECTS points

Professor

Professional Speechwriter, Simon Lancaster

Lokation

Sankt Annæ pl. 11, 1250 København

Pris

DKK 26.500 exclusive of VAT

Om faget

Shh….. Vidste du, at der findes et hemmeligt ledelsessprog: et hemmeligt sprog, som siden tidernes morgen har afgjort, hvem der er nået til tops i politik, erhvervsliv og samfund? På denne 2-dages workshop giver den førende speechwriter Simon Lancaster de bedste tips fra Language of Leadership, så du kan gøre din kommunikation øjeblikkeligt mere engagerende, inspirerende og indflydelsesrig. Kursusworkshoppen lærer teknikker fra oldtidens retorik sammen med den nyeste indsigt fra neurovidenskaben, mens vi analyserer aktuelle tendenser i moderne kommerciel og politisk diskurs og ser på, hvordan vi kan omsætte disse teknikker i praksis.

At lede effektivt kræver, at man er i stand til at kommunikere med forskellige målgrupper og overtale ved at forstå, hvad der betyder mest for netop den gruppe, man har med at gøre. Aktiv lytning og respekt for andre synspunkter er let at være enig i intellektuelt, men ofte svært at omsætte i praksis. Ved at arbejde med eksempler fra det virkelige liv vil vi undersøge, hvordan budskaber kan formidles på en overbevisende måde og kriser afværges.

Læringsmål

  • Hvordan man kommunikerer til forskellige målgrupper
  • Bliv mere bevidst om dine egne styrker og udfordringer som kommunikator
  • Tale med en stærk følelse af klarhed og formål

Simon Lancaster

Senior Lecturer & Professional Speechwriter

Simon Lancaster er en af verdens bedste speechwriters. Han blev først speechwriter i slutningen af 1990’erne, hvor han skrev for medlemmer af Tony Blairs kabinet. Siden har han skrevet taler for de administrerende direktører i mange af verdens største virksomheder, bl.a. Unilever, HSBC, Rio Tinto, Nokia og Nestle.

Han er forfatter til bestsellerne Speechwriting: The Expert Guide og Winning Minds: Secrets from the Language of Leadership. Han er også gæsteforelæser på Cambridge University og optræder jævnligt på BBC News.

Bedømmelse af Simon Lancaster

Case - materiale

Case - materialet består af en lærebog, casestudier og artikler.

Din investering

De studerende skal møde op til alle timer og deltage aktivt.

Forberedelse

De studerende skal læse alt fagmateriale på forhånd.

Evaluering

De studerende vil blive bedømt på deres tilstedeværelse og deltagelse i undervisningen og på en individuel opgave.

Enkeltfag - Merit til MBA

Executive MBA fag er alle en del af Executive MBA programmet på AVT Business School og giver indsigt i specifikke emner.

Når du tilmelder dig et eller flere Executive MBA fag på AVT Business School, får du merit for det Executive MBA fag, du har deltaget i.

Mød Simon Lancaster

Læs hos AVT som tidligere studerende fra...

Lad os tale sammen - book et opkald

Kontakt os

Book 15 min opkald

Tilmeld dig