Wilderness Leadership Journey

Studietur // November 2024 

Dato

14 - 23 November 2024

Varighed

9 Dage

ECTS points

4.5 ECTS points

Professor

Leadership Expert, Steve Hall

Lokation

Syd Afrika

Pris

DKK 34.500 excl. VAT, flights tickets and travel insurance

Om faget

Lederskab kommer i mange farver, og man skal kunne inspirere og skabe vækst. For sig selv, for andre og for det samfund, hvor man driver virksomhed.

Formålet med programmet er mangefacetteret, men har et naturligt fokus på personlig bevidsthed, klarhed over egne prioriteter og opbygning af autenticitet.

Læringsresultaterne er mange, forskellige og individuelle. Du vil bevæge dig ind på ukendt territorium – forlade din komfortzone i en kort periode. Naturlig forbindelse og genforbindelse med en autentisk ægte vildmark har en dyb indvirkning på sjælen. At være fordybet i et landsbysamfund med ekstreme og anderledes socioøkonomiske udfordringer skaber refleksioner, perspektiver og forståelse. Du vil træde ind i det ukendte og få inspiration og endnu flere spørgsmål til livets kompleksitet.

Hvorfor skulle nogen lade sig lede af dig? Hvad er dit formål, gør du en forskel, og for hvem? Hvilken vej går du? Væsentlige spørgsmål, som ikke er lette at besvare …., men som det er værd at søge efter.

AVT Business School er stolt over at kunne annoncere, at denne intime studietur vil se nærmere på dit personlige ledelsesspor og udfordre dig på forskellige niveauer – personligt som professionelt. Du kommer til at fordybe dig i en nation, der er blevet berørt af store ledere som Gandhi og Mandela – vær forberedt på at blive inspireret. Hvor fører dit indre kompas dig hen?

Deadline

Deadline for tilmelding er 1. august. NB: Der er et begrænset antal pladser.

Udstyr

Alt specielt vildmarksudstyr er inkluderet: Det leveres af vores lokale partner, f.eks. rygsæk, sovemadras osv. Du bør kun medbringe personlige ting (en komplet liste over anbefalet oppakning vil blive udleveret).

Studie Materialer

Studiemateriale er inkluderet i prisen og vil blive udleveret før start.

Fysisk Form

De daglige vandreture er ikke anstrengende - ingen stigninger. Men varmt vejr, flodkrydsninger, regn og ujævnt terræn kan være en udfordring. Du skal være i stand til at bære en rygsæk på ca. 20 kg rygsæk.

Enkeltfag - Merit til MBA

Executive MBA fag er alle en del af Executive MBA programmet på AVT Business School og giver indsigt i specifikke emner.

Når du tilmelder dig et eller flere Executive MBA fag på AVT Business School, får du merit for det Executive MBA fag, du har deltaget i.

Studieturen er en valgfri del af AVT CBA- og MBA programmet og giver dig mulighed for at udelade et af de obligatoriske lederkurser. Alle studerende, herunder alumner, er velkomne. Vurdering af den afsluttende opgave er kun påkrævet for dem, der sigter mod kursusmerit.

Lad os tale sammen - book et opkald

Kontakt os

Book 15 min opkald

Tilmeld dig