MBA i København – læs din lederuddannelse midt i København

Læs en Executive MBA midt i København hos AVT Business School.

Beliggenhed

Man siger, at det handler om beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed – og i så fald er AVT Business School det helt rette sted at være. Beliggende i hjertet af København – lige mellem Amalienborg Slot og Nyhavn, med Koncerthuset og havnefronten ned ad gaden – har AVT Business School fundet sit hjem midt i Sankt Annæ Plads.

Skolens bygning er et smukt hvidkalket hus fra 1801, der har været hjemsted for en række fremtrædende mennesker, og som har været på listen over beskyttede bygninger i næsten et århundrede. Rummene er lyse og rummelige med højt til loftet og prydede vægge, der viser håndværket for to hundrede år siden.

Skolen byder på et moderne auditorium, der kan rumme op til 44 personer, et hyggeligt bibliotek, en lounge, en café og mødelokaler, der ikke kun bruges af de nuværende studerende til gruppearbejde, men er også åbne for tidligere studerende, der har brug for et sted at mødes med kunder eller kolleger i centrum af byen.

AVT Business School midt i København

Et akkrediteret MBA program

AVT Business School er officielt akkrediteret af AMBA (Association of MBAs) og dermed kvalificeret til at tilbyde MBA-uddannelser i Danmark. Samtlige af vores undervisere er internationale eksperter, som er hentet til Danmark fra nogle af verdens førende universiteter i Europa og USA, for at give de studerende en førsteklasses læringsoplevelse.

Undervisningen bygger på den seneste viden og på højaktuelle casestudier, der giver de studerende en relevant og tidssvarende viden, som de kan drage nytte af med det samme.

Fleksibel og unik

AVT Business School tilbyder et helt unikt og fleksibelt program, som kan skræddersyes helt efter dit behov. Herunder tilbyder vi: Master of Business Administration (MBA), Certificate of Business Administration (CBA), Executive Certificates og Executive MBA Enkeltfag – samt en række Masterclasses.

AVT tilbyder også skræddersyede uddannelsesprogrammer til virksomheder, der ønsker at give deres ledelsesteam et samlet kompetenceløft og skabe en fælles forståelse for virksomhedens strategi.

 

Læs mere om AVT Business School og Executive MBA på www.avt.dk

Share on LinkedIn0Tweet about this on TwitterShare on Facebook0
You may also like

Hvad er Supply Chain Management? – AVT Business School

Supply Chain Management, forkortet som SCM, handler overordnet om, at håndtere en virksomheds vare- og materialestrømme helt fra råvareleverandør til slutforbruger. Man arbejder dermed med, at få samspillet mellem de forskellige aktører i virksomhedens værdiskabende aktiviteter til, at gå op i en højere enhed. Supply Chain Management – hvad skal det bruges til? Supply Chain […]

Read more

Adam Altenburg – Back in Business

  Adam Altenburg har været ansat som henholdsvis Programme Director og Client Director hos Henley Business School. I 2017 blev han headhuntet til en stilling uden for MBA-verdenen, da han satte sig i stolen hos PWC som Director of Executive Education. Men efter lidt under et år vender Adam Altenburg nu tilbage til MBA-uddannelsen – […]

  • CEO
  • 16 May 2018
Read more