MBA i København – læs din lederuddannelse midt i København

Læs en Executive MBA midt i København hos AVT Business School.

Beliggenhed

Man siger, at det handler om beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed – og i så fald er AVT Business School det helt rette sted at være. Beliggende i hjertet af København – lige mellem Amalienborg Slot og Nyhavn, med Koncerthuset og havnefronten ned ad gaden – har AVT Business School fundet sit hjem midt i Sankt Annæ Plads.

Skolens bygning er et smukt hvidkalket hus fra 1801, der har været hjemsted for en række fremtrædende mennesker, og som har været på listen over beskyttede bygninger i næsten et århundrede. Rummene er lyse og rummelige med højt til loftet og prydede vægge, der viser håndværket for to hundrede år siden.

Skolen byder på et moderne auditorium, der kan rumme op til 44 personer, et hyggeligt bibliotek, en lounge, en café og mødelokaler, der ikke kun bruges af de nuværende studerende til gruppearbejde, men er også åbne for tidligere studerende, der har brug for et sted at mødes med kunder eller kolleger i centrum af byen.

AVT Business School midt i København

Et akkrediteret MBA program

AVT Business School er officielt akkrediteret af AMBA (Association of MBAs) og dermed kvalificeret til at tilbyde MBA-uddannelser i Danmark. Samtlige af vores undervisere er internationale eksperter, som er hentet til Danmark fra nogle af verdens førende universiteter i Europa og USA, for at give de studerende en førsteklasses læringsoplevelse.

Undervisningen bygger på den seneste viden og på højaktuelle casestudier, der giver de studerende en relevant og tidssvarende viden, som de kan drage nytte af med det samme.

Fleksibel og unik

AVT Business School tilbyder et helt unikt og fleksibelt program, som kan skræddersyes helt efter dit behov. Herunder tilbyder vi: Master of Business Administration (MBA), Certificate of Business Administration (CBA), Executive Certificates og Executive MBA Enkeltfag – samt en række Masterclasses.

AVT tilbyder også skræddersyede uddannelsesprogrammer til virksomheder, der ønsker at give deres ledelsesteam et samlet kompetenceløft og skabe en fælles forståelse for virksomhedens strategi.

 

Læs mere om AVT Business School og Executive MBA på www.avt.dk

Share on LinkedIn0Tweet about this on TwitterShare on Facebook0
You may also like

Masterclass – The Language of Leadership

Kom til gratis Masterclass hos AVT Business School og lær at mestre “The Language of Leadership” med en af de førende taleskrivere, Simon Lancaster (UK) Du har nu en unik mulighed for at opleve en af vores mange stjerne-undervisere, Simon Lancaster fra Oxford University. Simon er en af de førende taleskrivere og vil på inspirerende […]

Read more
Christian Christiansen - MBA - en strategi til succes

MBA – en strategi til succes

En MBA fra AVT Business School har været en ekstra drivkraft i Christian Christiansens karriere. Fire år efter han dimitterede, er han nu klar til sin første stilling som administrerende direktør. Brugbare værktøjer 100 %  lønstigning, et nyt job som CEO og partner, og en lang række gode resultater, der har gjort en kæmpe forskel […]

Read more