MBA optagelsesprocessen – Klar til at se verden på en ny måde?

Det allerførste skridt i optagelsesprocessen for en MBA hos AVT Business School er at udfylde en ansøgningsformular. Herefter inviteres man til et personligt interview, hvor man testes i ambitioner, drive, indlæringsevne og lederpotentiale. Målet med samtalen er at sikre, at man har det rette mindset for at begynde på en MBA.

Heldigvis findes der ingen optagelsesritualer eller andre former for hemmelige prøver, man er nødsaget til at bestå for at blive optaget på AVT Business School. Men der er ét spørgsmål alle MBA-studerende bør stille sig selv, inden man pakker tasken og træder ind af dørene på Sankt Annæ Plads:

Er jeg klar til at se på verden på en ny måde?

optagelsesprocessen

De studerende af en Executive MBA hos AVT Business School, repræsenterer en bred vifte af uddannelses- og arbejdsmæssige baggrunde. Det er forretningsfolk i alle aldre, som er forskellige med hensyn til baggrund og viden. Hvad de har tilfælles er, at de er drevet af lysten til at bevæge sig videre. De vil bevæge sig videre i deres karriere, i deres fag, i deres liv som helhed. Det er mennesker med modet til at lære nyt og dermed se verden på en ny måde. Disse mennesker er unikke og erfarne indenfor deres område, og de kan både bidrage til og drage nytte af programmet.

AVT Business School er et fællesskab for ambitiøse mennesker. Sammen tillader vi os at være nysgerrige på, hvordan tingene kan gøres anderledes. Det gør vi gennem fag og undervisning tilrettelagt efter, hvilke aktuelle problemstillinger erhvervsledere møder. Det forgår i fagene New Technologies, Disruptive Innovation, Digital Marketing, Entrepreneurship og Disruptive Thinking, som netop lærer de studerende at tænke ud af boksen og se verden på en ny måde. Det er nysgerrighed og ambition, vi søger hos de studerende, ved optagelse på programmet

Begynd rejsen mod et nyt udsyn

Er du parat til at sætte ambitionerne for dig selv højt, få et stærkt og ambitøst netværk og se verden på en ny måde? Så er det næste skridt at kontakte os og få en samtale om din fremtid som MBA-studerende.

Share on LinkedIn0Tweet about this on TwitterShare on Facebook0
You may also like

MBA’en førte til nytænkning i virksomheden

Glæden ved at lære ny teoretisk viden og behovet for mere praktiske værktøjer til at gøre fremskridt i karrieren: Det var de primære grunde til at Marianne Andersen besluttede sig for at tage en MBA på AVT Business School. ”Jeg var en elektroingeniør, der arbejde som udviklingsleder i sundhedssystemet, så jeg følte at stort behov […]

Read more