MBA-uddannelsen er et stort aktiv for mig

Michael Klöcker er 44 år og partner i et af landets største advokathuse – DLA Piper. Han er specialiseret sig inden for konkurrenceret og afsluttede sin Executive MBA-uddannelse hos AVT Business School i efteråret 2018. For Michael Klöcker gav det rigtig god mening at gå advokatvejen og derefter supplere denne med en Executive MBA-uddannelse.

»Jeg har altid gerne ville være advokat, hvilket nok skyldes, at jeg brænder for retfærdighed. Jeg har arbejdet som advokat i mange år herhjemme og også i udlandet, blandt andet i Sydafrika,« fortæller Michael Klöcker.

Han forklarer samtidig, hvorfor han valgte at kaste sig ud i den Executive MBA-uddannelse, som han afsluttede sidste år:

»Som advokat hos DLA Piper kræves det, at jeg er utrolig dygtig og skarp inden for mit juridiske område. Men som advokat og partner er det også udbytterigt at lære sig nogle værktøjer, som gør, at jeg bliver dygtig til ledelsesstrategi, det at drive en virksomhed og får indsigt i de mere kommercielle overvejelser og ikke kun de juridiske. Det var derfor, jeg kastede mig over MBA-uddannelsen, og for mig har det været et fantastisk aktiv, som jeg gør brug af hver eneste dag – også i det daglige arbejde med mine klienter, fordi min rådgivning ikke kun er afgrænset til juraen, men også kan inddrage krydsfeltet til de kommercielle betragtninger« fastslår Michael Klöcker.

Rigtig glad for AVT Business School

At valget faldt på AVT Business School skyldtes først og fremmest, at Advokathuset allerede havde en aftale med skolen, men Michael Klöcker er heller ikke i tvivl om, at det har været den helt rigtige skole for ham.

»Der er flere faktorer, der gør, at jeg også bagefter er blevet bekræftet i, at AVT Business School har været et rigtig godt valg for mig,« siger han.

»Dels ligger skolen meget centralt – og som advokat har jeg ofte meget lange arbejdsdage, og derfor er det et stort plus, at jeg ikke oveni skal bruge tid på en masse rejseaktivitet. Derudover har AVT Business School et topprofessionelt fakultet med undervisere fra de største skoler i verden. Og så må man heller ikke glemme det nære netværk, som jeg har fået ved at tage en MBA-uddannelse hos AVT. Jeg har helt klart fået udvidet mit professionelle netværk, hvilket jeg helt sikkert også vil kunne bruge fremover i min karriere,« fortæller Michael Klöcker.

Share on LinkedIn0Tweet about this on TwitterShare on Facebook0
You may also like

Med en Executive MBA får Kristine titel som superwoman

  Et hurtigt kig på LinkedIn med en søgning på Kristine Færch, og man bliver mødt med en perlerække af imponerende meritter. 43-årige Kristine har både en master og en Ph.d. – og som om det ikke kunne være nok, så tiltrådte hun d. 1. januar i et professorat på Københavns Universitet, som hun skal […]

Read more

Disruptive Innovation – glem jeres egen forretningsmodel

Af Louise Jebsen Fokus skal væk fra egen forretningsmodel, overskud og indtjening, hvis man som etableret selskab skal imødekomme konkurrencen og udfordringen fra upcoming selskaber, lyder det fra AVT Business School. ”Om ti år vil halvdelen af selskaberne i det amerikanske ledende aktieindeks, S&P 500, være udskiftet med nye ’upcoming’ spillere på markedet. ” Sådan […]

Read more