MBA giver unikke værktøjer

“Skolen har givet mig nogle helt unikke værktøjer”

Mie Fenger er 31 år gammel og uddannet cand.merc. For to år startede hun op på en Executive MBA-uddannelse hos AVT Business School, som hun afsluttede i efteråret 2018. Og selvom det har været hårdt, har det været det hele værd, for uddannelsen har givet hende nogle værktøjer, der hjælper hende i sit daglige arbejde som Senior Business Development Manager hos Grundfos, fortæller hun.

»Jeg føler virkelig, at jeg har fået meget ud af at have gennemført en Executive MBA-uddannelse hos AVT Business School. Og det er til trods for, at jeg jo faktisk i forvejen har en cand.merc. fra CBS. Ved at læse en MBA har jeg fået en værktøjskasse og en ramme til at hænge min erfaring op på. Det har givet mig nogle værktøjer, der styrker mig i forhold til de beslutninger, som jeg træffer i mit daglige arbejde som Senior Business Development Manager hos Grundfos. Det, at man gennemfører en uddannelse efter, at man har været ude som leder i en virksomhed i nogle år, gør, at man ser tingene i et helt andet perspektiv. Ens erfaring gør, at man kan placere sin nye viden i en helt anden kontekst, der er lettere at relatere til ens dagligdag,«

fortæller Mie Fenger og understreger samtidig, at hun måske er lidt atypisk i forhold til mange af hendes medstuderende:

»Modsat mange af de andre studerende på holdet, valgte jeg at tage min MBA-uddannelse i et tidligt stadie af min karriere. Det valgte jeg, fordi jeg nogle gange har følt mig udfordret, når jeg skulle stå på mål for de beslutninger, jeg træffer i forbindelse med mit arbejde. Men efter at have været gennem MBA-uddannelsen føler jeg mig langt mere sikker i mit daglige arbejde, og jeg er blevet bedre til at sætte ord på, hvorfor jeg træffer de valg, jeg gør,« fortæller hun.

Det rigtige valg

Da Mie Fenger skulle vælge, hvilken skole hun gerne ville tage sin MBA-uddannelse på, startede hun naturligt med en grundig research af markedet. Valget faldt på AVT Business School, og det viste sig også at være den helt rigtige skole for hende.

»Da jeg skulle vælge MBA-udbyder, var der flere skoler i mine overvejelser. På daværende tidspunkt havde jeg rigtig meget rejseaktivitet, så jeg var på ingen måde interesseret i at vælge en MBA-skole, hvor jeg skulle rejse yderligere.  En anden vigtig ting for mig var at se på skolens professorer. Det skulle være de absolut bedste, og så skulle de undervise i de emner med en høj grad af aktualitet,” fortæller Mie Fenger.

»Men da jeg læste om AVT Business School, var jeg ikke i tvivl om, at det var skolen for mig. Her kom skolen til mig, og jeg var ikke nødt til at rejse ud i verden – ligesom skolen har en unik position i markedet. Den er – modsat mange andre skoler – i stand til at source de bedste professorer i verden. Og det, at professorerne ikke er fast tilknyttede, gør, at skolen kan udvælge dem i forhold til, hvad der rører sig i markedet lige nu, og det gør alt i alt uddannelsen langt mere agil,«

fortæller hun og tilføjer, at hun blev bekræftet i sit valg under uddannelsen, da en helt ny dimension åbnede sig for hende:

»En ting, jeg ikke havde taget højde for i forbindelse med mit valg af MBA-skole, fik jeg øjnene op for, da jeg talte med en af vores professorer, der har sin daglige gang på Harvard. Hun gjorde mig opmærksom på, at vi faktisk gik på en helt unik skole, som kan sammenlignes med en ”boutique”. Selv om uddannelsen foregår i nogle utroligt flotte lokaler i hjertet af København, så er det ikke sådan, at vi er mange hundrede personer, der deltager i undervisningen. Vi er faktisk ikke så mange igen, og den intime stemning gør for eksempel, at man kan forsætte dialogen med underviserne ved kaffemaskinen eller under frokosten. På samme måde betyder det, at man får skabt nogle helt unikke relationer. For eksempel er jeg i dag forbundet med underviserne på Linkedin, og jeg har også haft dialoger med flere af dem efterfølgende. Det synes jeg er fantastisk og utroligt nyttigt,« fastslår Mie Fenger.

Share on LinkedIn0Tweet about this on TwitterShare on Facebook0
You may also like

Thorkild Lykke fulgte MBA-drømmen og fik et nyt job

Da Thorkild Lykke blev fritstillet fra et tidligere job, så han det som en mulighed for at tage den MBA, som han længe havde ønsket sig. Uddannelsen har givet ham mulighed for at få kompetencerne på CV’et og førte til en stilling hos New Frontier Group. En MBA havde været noget Thorkild Lykke havde drømt […]

Read more

Efteruddannelse på MBA-niveau for advokater og statsautoriserede revisorer

Erhvervskundernes krav til din rådgivning stiger i kraft med, at deres forretning og strategiske udfordringer bliver mere komplekse og udfordrende. Den digitale omstilling, nye forretningsmodeller og globale makroøkonomiske tendenser påvirker og ændrer hverdagen for erhvervslivet i en hastighed og skala, som kun få er klædt på til og kan navigere i. Du skal kunne forstå […]

Read more