Med en Executive MBA får Kristine titel som superwoman

 

Et hurtigt kig på LinkedIn med en søgning på Kristine Færch, og man bliver mødt med en perlerække af imponerende meritter.

43-årige Kristine har både en master og en Ph.d. – og som om det ikke kunne være nok, så tiltrådte hun d. 1. januar i et professorat på Københavns Universitet, som hun skal varetage sammen med sit daglige virke som Head of Clinical Prevention Research hos Steno Diabetes Center Copenhagen. Sidst, men ikke mindst, afslutter hun sin Executive MBA hos AVT Business School i efteråret 2020.

Og med den seneste titel i hus er det vel ingen overdrivelse at udnævne Kristine til en rigtig ”superwoman”. Men til trods for de mange flotte meritter er det altid familien, der har højeste prioritet:

»Min mand og jeg har altid sagt, at trods det at vi begge er ambitiøse og ønsker en god karriere, så må det på ingen måde gå ud over familielivet og herunder vores to døtre. De er nu begge  teenagere og har i mange år dyrket svømning på højt niveau. Og det har altid været os magtpåliggende at hente dem forholdsvis tidligt fra institution eller skole, så de lige kunne komme hjem og slappe af inden de skulle til svømning. Når de så for eksempel har været til træning eller skulle i seng , så kunne jeg kaste mig over arbejde og studier,« fortæller Kristine Færch.

SE OGSÅ VIDEO HVORI KRISTINE FORTÆLLER OM VÆRDIEN AF EN KOMMERCIEL UDDANNELSE, NÅR MAN HAR EN NATURVIDENSKABELIG BAGGRUND 

Uddannelse på uddannelse har aldrig ligget i kortene

Egentlig har en lang uddannelse aldrig været noget, som Kristine har stræbt efter. Det er på en eller anden måde bare kommet til hende, fortæller hun – nok blandt andet fordi hun altid har været nysgerrig efter ny viden, og fordi hun har haft rummelige ledere, som har bakket op om hendes ambitioner og givet plads til at hun kunne udfolde sig.

»Jeg har aldrig haft en målsætning om, at nu skulle jeg have den og den uddannelse, men jeg er af natur meget nysgerrig, og når jeg bliver præsenteret for noget nyt, så bliver jeg hurtigt 100 % dedikeret til det. Det har altid været interessen for at lære noget nyt og skabe resultater, der har drevet mig. Ikke specielt tanken om at fylde på mit CV. Så hver gang jeg er blevet præsenteret for muligheden for en ny uddannelse, så har jeg slået til – og det har virkelig givet mig meget både på det faglige og personlige plan,« fortæller Kristine Færch.

Hun peger på, at særligt hendes Executive MBA hos AVT Business School har givet hende indsigt i helt nye områder.

»Jeg er i dag ansat på Steno Diabetes Center Copenhagen i Region Hovedstaden. Det er en fantastisk arbejdsplads, hvor jeg føler mig udfordret og får mulighed for at udvikle mig. Da jeg startede på min Executive MBA for små to år siden, så var det på mange måder en helt ny verden, som åbnede sig op for mig. Det naturlige valg havde nok været en master i offentlig ledelse, men i stedet valgte jeg at bevæge mig lidt ud på kanten af, hvad jeg er beskæftiget med i det daglige« fortæller Kristine Færch.

Hun forklarer, at netop uddannelsen hos AVT Business School har givet hende noget ganske særligt:

»Jeg synes i høj grad at uddannelsen har givet mig indsigt i områder, som jeg ikke direkte er beskæftiget med i min hverdag – og det har virkelig været en øjenåbner. Jeg vil helt sikkert kunne bruge mange at de værktøjer, som jeg har fået på uddannelsen, fremadrettet. Og så giver det bare en stor værdi at blive undervist af nogle af verdens dygtigste professorer inden for deres specifikke fagområder. På den måde får jeg tilfredsstillet mit behov for ny viden fra allerøverste hylde,« siger Kristine Færch.

 

Share on LinkedIn0Tweet about this on TwitterShare on Facebook0
You may also like

Board Strategies for Leading a Successful Enterprise

Boards of the world’s top companies know that building a successful enterprise is just the beginning; sustained success requires continuous innovation – That is why they embed processes aimed at innovating their business models and reinvigorating their leadership approaches. With a focus on driving growth through innovation, the Disruptive Innovation course at AVT Business School […]

Read more

Hvem er Simon Lancaster – MBA-underviser på AVT Business School

Simon Lancaster er en af verdens førende taleskrivere. Hans karriere begyndte som taleskriver for medlemmerne af Tony Blairs kabinet i 90’erne. Han har sidenhen skrevet taler for direktører fra nogle af de største virksomheder verden over. Udover at undervise på AVT Business School, holder han forelæsninger i kommunikation på Cass Business School, Cambridge University og Oxford University. I […]

Read more