News and Blog

Med en Executive MBA får Kristine titel som superwoman

AlumniAVT StoriesExecutive MBA

Med en Executive MBA får Kristine titel som superwoman

Et hurtigt kig på LinkedIn med en søgning på Kristine Færch, og man bliver mødt med en perlerække af imponerende meritter.
43-årige Kristine har både en master og en Ph.d. – og som om det ikke kunne være nok, så tiltrådte hun d. 1. januar i et professorat på Københavns Universitet, som hun skal varetage sammen med sit daglige virke som Head of Clinical Prevention Research hos Steno Diabetes Center Copenhagen. Sidst, men ikke mindst, afslutter hun sin Executive MBA hos AVT Business School i efteråret 2020.
Og med den seneste titel i hus er det vel ingen overdrivelse at udnævne Kristine til en rigtig ”superwoman”. Men til trods for de mange flotte meritter er det altid familien, der har højeste prioritet:

»Min mand og jeg har altid sagt, at trods det at vi begge er ambitiøse og ønsker en god karriere, så må det på ingen måde gå ud over familielivet og herunder vores to døtre. De er nu begge teenagere og har i mange år dyrket svømning på højt niveau. Og det har altid været os magtpåliggende at hente dem forholdsvis tidligt fra institution eller skole, så de lige kunne komme hjem og slappe af inden de skulle til svømning. Når de så for eksempel har været til træning eller skulle i seng , så kunne jeg kaste mig over arbejde og studier,« fortæller Kristine Færch.

Uddannelse på uddannelse har aldrig ligget i kortene
Egentlig har en lang uddannelse aldrig været noget, som Kristine har stræbt efter. Det er på en eller anden måde bare kommet til hende, fortæller hun – nok blandt andet fordi hun altid har været nysgerrig efter ny viden, og fordi hun har haft rummelige ledere, som har bakket op om hendes ambitioner og givet plads til at hun kunne udfolde sig.

»Jeg har aldrig haft en målsætning om, at nu skulle jeg have den og den uddannelse, men jeg er af natur meget nysgerrig, og når jeg bliver præsenteret for noget nyt, så bliver jeg hurtigt 100 % dedikeret til det. Det har altid været interessen for at lære noget nyt og skabe resultater, der har drevet mig. Ikke specielt tanken om at fylde på mit CV. Så hver gang jeg er blevet præsenteret for muligheden for en ny uddannelse, så har jeg slået til – og det har virkelig givet mig meget både på det faglige og personlige plan,« fortæller Kristine Færch.

Hun peger på, at særligt hendes Executive MBA hos AVT Business School har givet hende indsigt i helt nye områder.

»Jeg er i dag ansat på Steno Diabetes Center Copenhagen i Region Hovedstaden. Det er en fantastisk arbejdsplads, hvor jeg føler mig udfordret og får mulighed for at udvikle mig. Da jeg startede på min Executive MBA for små to år siden, så var det på mange måder en helt ny verden, som åbnede sig op for mig. Det naturlige valg havde nok været en master i offentlig ledelse, men i stedet valgte jeg at bevæge mig lidt ud på kanten af, hvad jeg er beskæftiget med i det daglige« fortæller Kristine Færch.

Hun forklarer, at netop uddannelsen hos AVT Business School har givet hende noget ganske særligt:

»Jeg synes i høj grad at uddannelsen har givet mig indsigt i områder, som jeg ikke direkte er beskæftiget med i min hverdag – og det har virkelig været en øjenåbner. Jeg vil helt sikkert kunne bruge mange at de værktøjer, som jeg har fået på uddannelsen, fremadrettet. Og så giver det bare en stor værdi at blive undervist af nogle af verdens dygtigste professorer inden for deres specifikke fagområder. På den måde får jeg tilfredsstillet mit behov for ny viden fra allerøverste hylde,« siger Kristine Færch.

Free Events

Masterclass

A Leadership Mindset to Connect Strategy and Purpose

Strategy professor at INSEAD, Susan Lynch

Keep yourself updated on the free events at AVT Business School

Free
Events

Keep Yourself Updated on the Free Events at Avt Business School

Free
Events

Keep Yourself Updated on the Free Events at Avt Business School

Free
Events

Keep Yourself Updated on the Free Events at Avt Business School

Free
Events

Keep Yourself Updated on the Free Events at Avt Business School

Free
Events

Keep Yourself Updated on the Free Events at Avt Business School

Free
Events

Keep Yourself Updated on the Free Events at Avt Business School

Free
Events

Keep Yourself Updated on the Free Events at Avt Business School

Free
Events

Keep Yourself Updated on the Free Events at Avt Business School

Free
Events

Keep Yourself Updated on the Free Events at Avt Business School

Free
Events

Keep Yourself Updated on the Free Events at Avt Business School

Free
Events

Keep Yourself Updated on the Free Events at Avt Business School

Free
Events

Keep Yourself Updated on the Free Events at Avt Business School

Free
Events

Keep Yourself Updated on the Free Events at Avt Business School

Free
Events

Keep Yourself Updated on the Free Events at Avt Business School

Free
Events

Keep Yourself Updated on the Free Events at Avt Business School

Free
Events

Keep Yourself Updated on the Free Events at Avt Business School

Free
Events

Keep Yourself Updated on the Free Events at Avt Business School

Free
Events

Keep Yourself Updated on the Free Events at Avt Business School