Mød AVT’s CEO Advisory Board

 

AVT’s fornemmeste opgave er at drive en moderne business school, der klæder visionære ledere på til at sikre fremtidig vækst og udvikling i deres organisationer. For hele tiden at være alignet med erhvervslivets vilkår bygger AVT’s programmer på kontinuerlig sparring med vores CEO Advisory Board, som består af CEO’s og bestyrelsesfolk fra nogle af Danmarks største virksomheder. Disse førende forretningsfolk fungerer som uafhængige rådgivere, der med deres forskellige ekspertise og mange års erfaring giver input til, hvordan AVT kan håndplukke førende professorer fra verdens bedste skoler til at levere den viden og de værktøjer, som erhvervelivet har brug for.

AVT’s CEO Advisory Board består af:

  • Morten Felding fra CEO, Atea
  • Jeff Gravenhorst, Group CEO, ISS
  • Jørgen Lindegaard, Former CEO, SAS & ISS Chairman, AVT
  • Søren Torp Laursen, Board Member, Mattel Inc.
  • Carsten Dilling, Chairman, NNIT m.fl.
  • Flemming Jensen, CEO, DSB

I dette Advisory Board sidder også AVT’s egen bestyrelsesformand, Jørgen Lindegaard, forhenværende CEO for SAS og ISS.

Det nyeste tiltag i AVT’s uddannelses-pallette, som er udviklet efter rådgivning fra board-medlemmerne er vores nye CBA program: “Executive CBA in Digital Leadership“, som starter op i januar 2020. Her vil deltagerne blive undervist discipliner som eksempelvis; Digital Strategy, Leading Digital Transformation og Strategic Decisions based on AI & Machine Learning.

På vores eksterne rådgivningsside opererer vi således også efter vores motto: AVT Business School – Learn from the Best.

Share on LinkedIn0Tweet about this on TwitterShare on Facebook0
You may also like

Med en Executive MBA får Kristine titel som superwoman

  Et hurtigt kig på LinkedIn med en søgning på Kristine Færch, og man bliver mødt med en perlerække af imponerende meritter. 43-årige Kristine har både en master og en Ph.d. – og som om det ikke kunne være nok, så tiltrådte hun d. 1. januar i et professorat på Københavns Universitet, som hun skal […]

Read more

En MBA til den nysgerrige og læringsparate leder

Nysgerrighed er det, der driver os frem.  Man kan være sikker på, at nysgerrige og læringsparate  ledere efterspørges af et arbejdsmarked, der er i konstant forandring. Derfor kan det gøre en markant forskel for din karriere. Formår du at være omstillingsparat, at beholde glæden ved at lære, at være nysgerrig på ny viden og uprøvede muligheder, […]

Read more