Mød AVT’s CEO Advisory Board

AVT’s fornemmeste opgave er at drive en moderne business school, der klæder visionære ledere på til at sikre fremtidig vækst og udvikling i deres organisationer. For hele tiden at være alignet med erhvervslivets vilkår bygger AVT’s programmer på kontinuerlig sparring med vores CEO Advisory Board, som består af CEO’s og bestyrelsesfolk fra nogle af Danmarks største virksomheder. Disse førende forretningsfolk fungerer som uafhængige rådgivere, der med deres forskellige ekspertise og mange års erfaring giver input til, hvordan AVT kan håndplukke førende professorer fra verdens bedste skoler til at levere den viden og de værktøjer, som erhvervelivet har brug for.

AVT’s CEO Advisory Board består af:

  • Morten Felding fra CEO, Atea
  • Jeff Gravenhorst, Group CEO, ISS
  • Henrik Andersen, CEO, Vestas
  • Søren Torp Laursen, Board Member, Mattel Inc.
  • Carsten Dilling, Chairman, NNIT m.fl.
  • Flemming Jensen, CEO, DSB

I dette Advisory Board sidder også AVT’s egen bestyrelsesformand, Jørgen Lindegaard, forhenværende CEO for SAS og ISS.

Det nyeste tiltag i AVT’s uddannelses-pallette, som er udviklet efter rådgivning fra board-medlemmerne er vores nye CBA program: “Executive CBA in Digital Leadership“, som starter op i januar 2020. Her vil deltagerne blive undervist discipliner som eksempelvis; Digital Strategy, Leading Digital Transformation og Strategic Decisions based on AI & Machine Learning.

På vores eksterne rådgivningsside opererer vi således også efter vores motto: AVT Business School – Learn from the Best.

Share on LinkedIn0Tweet about this on TwitterShare on Facebook0
You may also like

Hvad er digitalisering?

Digitalisering handler overordnet om, at bevæge sig tættere på, at blive en digital arbejdsplads samt at imødegå en digital transformation. Endvidere handler det om, at skabe nye digitale indtægtskilder i processen. Digitalisering omtales ofte også som digital transformation. Digitalisering er blevet det helt store buzzword. Der tales om, at virksomheder skal digitaliseres og at det […]

Read more

Legater til MBA

Hvis du vil læse en MBA, men har udfordringer med finansieringen, kan du ansøge en række legater, der kan hjælpe dig på vej.   Lindegaard Scholarship Formanden for AVT Business School Jørgen Lindegaard har oprettet et legat til den ambitiøse studerende, der har et stort lederpotentiale. Man kan ansøge legatet til CBA’en på 15.000 kroner eller legatet til den […]

Read more