Mød AVT’s CEO Advisory Board

AVT’s fornemmeste opgave er at drive en moderne business school, der klæder visionære ledere på til at sikre fremtidig vækst og udvikling i deres organisationer. For hele tiden at være alignet med erhvervslivets vilkår bygger AVT’s programmer på kontinuerlig sparring med vores CEO Advisory Board, som består af CEO’s og bestyrelsesfolk fra nogle af Danmarks største virksomheder. Disse førende forretningsfolk fungerer som uafhængige rådgivere, der med deres forskellige ekspertise og mange års erfaring giver input til, hvordan AVT kan håndplukke førende professorer fra verdens bedste skoler til at levere den viden og de værktøjer, som erhvervelivet har brug for.

AVT’s CEO Advisory Board består af:

  • Morten Felding fra CEO, Atea
  • Jeff Gravenhorst, Group CEO, ISS
  • Jørgen Lindegaard, Former CEO, SAS & ISS Chairman, AVT
  • Søren Torp Laursen, Board Member, Mattel Inc.
  • Carsten Dilling, Chairman, NNIT m.fl.
  • Flemming Jensen, CEO, DSB

I dette Advisory Board sidder også AVT’s egen bestyrelsesformand, Jørgen Lindegaard, forhenværende CEO for SAS og ISS.

Det nyeste tiltag i AVT’s uddannelses-pallette, som er udviklet efter rådgivning fra board-medlemmerne er vores nye CBA program: “Executive CBA in Digital Leadership“, som starter op i januar 2020. Her vil deltagerne blive undervist discipliner som eksempelvis; Digital Strategy, Leading Digital Transformation og Strategic Decisions based on AI & Machine Learning.

På vores eksterne rådgivningsside opererer vi således også efter vores motto: AVT Business School – Learn from the Best.

You may also like

CEO Perspectives

Du står som CEO med en forretning, der oplever masser af succes - du har de helt rigtige produkter på hylderne, og du har tilsyneladende valgt den rigtige strategi for at skabe fremtidig vækst. Overnight rammer Corona-krisen, og du mister 99% af din omsætning…. Hvad gør du?Mød to CEO’s i detail-branchen, Michael Bech og Steen [...]
Read more

MBA’en førte til nytænkning i virksomheden

Glæden ved at lære ny teoretisk viden og behovet for mere praktiske værktøjer til at gøre fremskridt i karrieren: Det var de primære grunde til at Marianne Andersen besluttede sig for at tage en MBA på AVT Business School. ”Jeg var en elektroingeniør, der arbejde som udviklingsleder i sundhedssystemet, så jeg følte at stort behov […]

Read more