Mød AVT’s CEO Advisory Board

 

AVT’s fornemmeste opgave er at drive en moderne business school, der klæder visionære ledere på til at sikre fremtidig vækst og udvikling i deres organisationer. For hele tiden at være alignet med erhvervslivets vilkår bygger AVT’s programmer på kontinuerlig sparring med vores CEO Advisory Board, som består af CEO’s og bestyrelsesfolk fra nogle af Danmarks største virksomheder. Disse førende forretningsfolk fungerer som uafhængige rådgivere, der med deres forskellige ekspertise og mange års erfaring giver input til, hvordan AVT kan håndplukke førende professorer fra verdens bedste skoler til at levere den viden og de værktøjer, som erhvervelivet har brug for.

AVT’s CEO Advisory Board består af:

  • Morten Felding fra CEO, Atea
  • Jeff Gravenhorst, Group CEO, ISS
  • Jørgen Lindegaard, Former CEO, SAS & ISS Chairman, AVT
  • Søren Torp Laursen, Board Member, Mattel Inc.
  • Carsten Dilling, Chairman, NNIT m.fl.
  • Flemming Jensen, CEO, DSB

I dette Advisory Board sidder også AVT’s egen bestyrelsesformand, Jørgen Lindegaard, forhenværende CEO for SAS og ISS.

Det nyeste tiltag i AVT’s uddannelses-pallette, som er udviklet efter rådgivning fra board-medlemmerne er vores nye CBA program: “Executive CBA in Digital Leadership“, som starter op i januar 2020. Her vil deltagerne blive undervist discipliner som eksempelvis; Digital Strategy, Leading Digital Transformation og Strategic Decisions based on AI & Machine Learning.

På vores eksterne rådgivningsside opererer vi således også efter vores motto: AVT Business School – Learn from the Best.

Share on LinkedIn0Tweet about this on TwitterShare on Facebook0
You may also like

Hvem er Kevin McTigue – MBA-underviser på AVT Business School

Kevin McTigue er professor i marketing på Northwestern University’s Kellogg School of Management.  Her underviser han i marketing på MBA-programmet og Executive-uddannelserne. Ved siden af stillingen som professor, er Kevin McTigue Group Strategy Director for det digitale konsulentfirma, SapientRazorfish. De rådgiver virksomheder i strategier, der er tilpasset den digitale alder. Han har desuden arbejdet syv […]

Read more

AVT Business School skaber den visionære leder

Når man tager en MBA på AVT Business School, bliver man klædt på til fremtidens erhvervsliv. Visionen for AVT er at skabe en uddannelse, der udvikler sig sideløbende med, at der kommer nye udfordringer for ledere. Derfor har de studerende nytænkende fag på skemaet, der undervises af nogle af de dygtigste professorer verden over. Kompetencer […]

Read more