News and Blog

Mød en AVT’er – Jesper Kristoffersen

AVT StoriesExecutive MBA

Mød en AVT’er – Jesper Kristoffersen

Jesper Kristoffersen

CEO i Brunata A/S
  • Færdiggjorde en CBA fra AVT i 2008
  • Færdiggør en MBA på AVT i 2022
  • Bestyrelsesformand og medejer af Autoparts24 – Europas største digitale markedsplads for brugte originale reservedele til biler

Det er aldrig for sent

Jesper Kristoffersen afsluttede sin CBA tilbage i 2008, og mange år senere fik han via sit netværk mulighed for at deltage i en masterclass hos AVT Business School med speechwriter Simon Lancaster. I forlængelse af besøget besluttede han sig for at gennemføre sidste del af sit gamle studie, og i efteråret 2022 kan han så skrive Excecutive MBA på sit CV.
Selv om det efterhånden er 14 år siden han afsluttede sin CBA, husker Jesper Kristoffersen det som en uforglemmelig tid med masser af inspiration fra højt kvalificerede undervisere og medstuderende. Og det er det stadig i dag, hvor han igen suger læring til sig fra hvert eneste modul.

»Jeg var med dengang, hvor skolen og undervisningen lå forskellige steder ude i byen – først på Hotel Hilton og senere på Hotel Marriott i København. Her blev nogle af verdens dygtigste professorer fløjet ind for at undervise, og det var en kæmpe inspiration. Jeg har gennem hele min karriere kunne bruge den læring, jeg fik dengang, både eksplicit og implicit. Og i dag oplever jeg samme høje niveau, og nu med det plus, at undervisningen fast finder sted i skolens egne smukke omgivelser på Skt. Annæ Plads, « fortæller Jesper Kristoffersen og fremhæver især det netværk, han fik på skolen for 14 år siden.«

»I mange år efter studierne holdt vi sammen i vores netværk og mødtes også regelmæssigt, og vi er selvfølgelig stadig connected på LinkedIn, hvor vi også skriver sammen en gang imellem. Og ligesom dengang bliver jeg også nu meget inspireret af at møde andre mennesker, der sidder med problemstillinger, som ligner mine egne. Og i forhold til diversiteten så møder man jo folk i topstillinger fra mange forskellige brancher, og det giver også bare det hele en ekstra dimension.«

Har været vidt omkring

Jesper afsluttede sin CBA, mens han var hos JP Politikens/Morgenavisen Jyllands-Posten, men siden da har hans meritter bragt ham vidt omkring. Han har blandt andet varetaget roller som salgschef i 3, salg- og marketingdirektør hos Jobzonen og som selvstændig erhvervsdrivende, hvor han blandt andet overtog virksomheden Autoparts fra en kapitalfond (i dag er Autoparts24 Europas største e-markedsplads for autoreservedele). I dag er han administrerende direktør hos Brunata.

»Jeg har altid været drevet af at gøre en forskel de steder, hvor jeg har været, og jeg synes også, at det er lykkedes for mig. Og jo, jeg har helt sikkert godt kunnet bruge nogle af de værktøjer, som jeg har erhvervet på skolen både i første og anden omgang. Og en af de store forcer er, at det ofte sættes i en digital kontekst, hvilket gør at man også får seneste update inden for det felt. Jeg synes faktisk, at hvert modul har sit eget lille liv, som giver mig mulighed for at eksekvere på det i min hverdag,« forklarer han og kommer med et eksempel:

»Jeg tror ikke, at der findes én eneste virksomhed derude, som ikke i en eller grad føler sig disruptet i markedet – eller som alternativt arbejder på at ”disrupte” deres eget marked for at få konkurrencefordelene. Og i modulet ”Distruptive Innovation” har vi fået nogle helt konkrete værktøjer, som jeg gør brug af i mit virke hos Brunata, hvor vi som mange andre også gennemgår en transformationsproces i disse år. Og når man får nogle værktøjer, som er direkte konverterbare til hverdagen, så giver det bare rigtig god mening at bruge tid på at udvikle sine kompetencer.«

Mange jern i ilden
Når man hører om, hvor meget Jesper kan nå i løbet af døgnets 24 timer, så kan man godt blive forpustet. For ud over at være familiemenneske, så er han også CEO i energivirksomheden Brunata og bestyrelsesformand i virksomheden Autoparts24, som han også er medejer af. Og så er han i gang med afslutningen med sin Executive MBA-uddannelse.

»Jeg tror i høj grad, at det handler om, at man finder noget, hvor man kan komplimentere sine arbejdsopgaver med hinanden. I Autoparts24 har jeg for eksempel opbygget en velfungerende e-handelsplatform, som jeg sammen med min kompagnon stadig bruger en del af mine weekender og fritid på at udvikle.«

»Og meget af den læring tager jeg med mig over i Brunata – på samme måde som jeg også tager den læring, jeg får fra AVT Business School, med mig i mit daglige arbejde. Og på den måde ender det med at blive en gevinst for alle parter. Jeg trives med andre ord allerbedst, når jeg hele tiden udvikler mig personligt, og på den måde kan det ende som en fordel for alle dem, jeg omgås med,« forklarer han.

Free Events

Masterclass

A Leadership Mindset to Connect Strategy and Purpose

Strategy professor at INSEAD, Susan Lynch

Keep yourself updated on the free events at AVT Business School

Free
Events

Keep Yourself Updated on the Free Events at Avt Business School

Free
Events

Keep Yourself Updated on the Free Events at Avt Business School

Free
Events

Keep Yourself Updated on the Free Events at Avt Business School

Free
Events

Keep Yourself Updated on the Free Events at Avt Business School

Free
Events

Keep Yourself Updated on the Free Events at Avt Business School

Free
Events

Keep Yourself Updated on the Free Events at Avt Business School

Free
Events

Keep Yourself Updated on the Free Events at Avt Business School

Free
Events

Keep Yourself Updated on the Free Events at Avt Business School

Free
Events

Keep Yourself Updated on the Free Events at Avt Business School

Free
Events

Keep Yourself Updated on the Free Events at Avt Business School

Free
Events

Keep Yourself Updated on the Free Events at Avt Business School

Free
Events

Keep Yourself Updated on the Free Events at Avt Business School

Free
Events

Keep Yourself Updated on the Free Events at Avt Business School

Free
Events

Keep Yourself Updated on the Free Events at Avt Business School

Free
Events

Keep Yourself Updated on the Free Events at Avt Business School

Free
Events

Keep Yourself Updated on the Free Events at Avt Business School

Free
Events

Keep Yourself Updated on the Free Events at Avt Business School

Free
Events

Keep Yourself Updated on the Free Events at Avt Business School