News and Blog

Mød en AVT’er – Christina Jønby

AVT StoriesValg af MBA

Mød en AVT’er – Christina Jønby


AVT Stories


Christina Jønby

Head of Legal Tech &
Knowledge Management

DLA Piper

Christina Jønby

49 år og bor i Hørning ved Aarhus
Master of IT and Organization fra Aarhus Universitet
Læser sidste del af Executive MBA

Fleksibiliteten i MBA-uddannelsen gjorde udfaldet

Christina Jønby, der har en Mastergrad i IT fra Aarhus Universitet, har gennem de sidste tyve år haft en spændende karriere inden for Viden og IT-sektoren i advokatbranchen. En traditionelt konservativ branche. De seneste år har branchen været igennem meget store dynamiske forandringer og teknologisk udvikling.

Gennem hendes arbejde har hun været med til at definere og aktivt deltaget i den IT-transformation. En transformation der uundgåeligt har formet branchen. Det har dermed også været en meget stor og afgørende del af hendes professionelle rejse.

Christina er motiveret af den personlige og faglige udvikling. Dette var netop årsagen til, at hun i sensommeren af 2022 startede op på MBA-uddannelsen hos AVT Business School. Hendes trivsel i et højt fagligt miljø har været en stor drivkraft gennem hendes karriere.

– Det var i begyndelsen ikke min hensigt at gennemføre en Executive MBA-uddannelse. Det var heller ikke det, jeg jagtede i starten, da jeg først researchede mine muligheder. Jeg kiggede efter et kursus eller lignende på et forholdsvis højt niveau, som kunne indfri mine forventninger omkring personlig og faglig udvikling. Kurset måtte gerne være på engelsk, hvilket ville være et ekstra plus, da jeg netop var startet i en international advokatvirksomhed, fortæller hun.

Hvorfor en MBA hos AVT?

Hun uddyber samtidig, hvorfor hun endte i AVTs auditorium på Sant Annæ Plads:

– Jeg researchede mange forskellige muligheder, men fandt ud af, at jeg hos AVT kunne tage en MBA-uddannelse. Det var muligt at jeg fra starten ikke nødvendigvis var bundet til et fuldt forløb, men kunne gennemføre uddannelsen i et fleksibelt tempo. Et tempo der er tilpasset min hverdag, så jeg kunne passe både studie, arbejde og familie. Uden at gå på kompromis.

Samtidig var det vigtigt for mig, at jeg hele tiden kunne bygge på uddannelsen, så den rent faktisk kunne ”blive til noget”. Jeg startede med et udgangspunkt og kunne derfra hele tiden bygge ovenpå, så jeg endte med en fuld efteruddannelse. Alternativerne til det ville have været kortere forløb, jeg ikke kunne bygge videre på, og det var jeg ikke interesseret i.

Der skulle være noget tyngde og faglig udfordring i uddannelsen, og det jeg har fået hos AVT. Jeg har i dag to voksne børn, som godt nok har andre behov, end da de var små. Uagtet det var jeg ikke i første omgang parat til at gå all in. Dertil kommer, at jeg som person er sådan sammensat, at når jeg går ind i noget, gør jeg det med 100 procents dedikation.

Jeg var i tvivl, om jeg ville tage mig tiden, og prioritere det, til at gå fuldt ind i en efteruddannelse. Dog har fleksibiliteten i gennemførelse af en MBA hos AVT har gjort, at jeg rent faktisk ender med at gennemføre hele uddannelsen i et samlet forløb.

Værdien af AVT’s MBA

Christina blev så grebet af uddannelsen og opdagede løbende, hvilken merværdi hun fik. Ikke kun personligt, men som hun også kunne tilføre sin arbejdsplads, og hun tilmeldte sig derfor den næste CBA, og sådan er det fortsat. I 2025 kan hun, om alt går som planlagt, skrive en Executive MBA på cv’et.

– Allerede i løbet af min første CBA blev jeg opmærksom på, hvor meget det gav mig personligt og fagligt at læse hos AVT Business School, hvor jeg har mødt såvel dedikerede undervisere som studerende. Det er utroligt motiverende at blive undervist på engelsk at de helt store kapaciteter inden for fagene, som flyves ind fra udlandet og fra flere af de førende udenlandske universiteter.

Vi er blevet præsenteret for nytænkende modeller, som jeg i umiddelbar forlængelse af undervisningen har kunnet bruge direkte i mit eget job.  Ligeledes kunne de bruges i forbindelse med præsentationer til ledelse og bestyrelse, og det har været vældig givtigt.

I undervisningen har det været utroligt anvendeligt at kunne gå ind i et rum med andre studerende. Studerende fra andre brancher som man kunne drøfte teorier og modeller og reflekterer over, hvorfor man gør, som man gør. Man kommer op i helikopteren og ser tingene fra en ny vinkel, og det er meget brugbart fremadrettet.

Kontinuerlig udvikling

 -Som leder er det i min optik væsentligt, at man en gang i mellem reflekterer over sine egne handlinger, men det bliver ofte nedprioriteret i en travl hverdag. At samles med andre ledere omkring et fælles emne – eksempelvis strategi – giver en hele paletten.

For her bliver der tid til refleksion, feedback og også til at lytte til, hvordan andre ligesindede angriber en konkret problemstilling. Jeg føler, at hver gang jeg er kommet hjem fra et undervisningsforløb, har jeg været helt høj på energi. Jeg har fået noget med i rygsækken, som kan implementeres den efterfølgende dag, fortæller Christina.

Hun giver et konkret eksempel herpå:

– Jeg synes, at det vi får med fra undervisningen, er uhyre operationelt og praktisk anvendeligt. I min nuværende rolle skal jeg ofte overfor partnere og bestyrelse tale ind i en digital verden – herunder hvordan vi bedst muligt kan stå på skuldrene af den. Jeg mærker tydeligt, at jeg allerede efter at have gennemført min første CBA er blevet styrket markant i dette. For mig er det en bekræftelse på, at det har haft en værdi. Det er også årsagen til, at jeg fortsatte forløbet, fastslår hun

Free Events

Masterclass

A Leadership Mindset to Connect Strategy and Purpose

Strategy professor at INSEAD, Susan Lynch

Keep yourself updated on the free events at AVT Business School

Free
Events

Keep Yourself Updated on the Free Events at Avt Business School

Free
Events

Keep Yourself Updated on the Free Events at Avt Business School

Free
Events

Keep Yourself Updated on the Free Events at Avt Business School

Free
Events

Keep Yourself Updated on the Free Events at Avt Business School

Free
Events

Keep Yourself Updated on the Free Events at Avt Business School

Free
Events

Keep Yourself Updated on the Free Events at Avt Business School

Free
Events

Keep Yourself Updated on the Free Events at Avt Business School

Free
Events

Keep Yourself Updated on the Free Events at Avt Business School

Free
Events

Keep Yourself Updated on the Free Events at Avt Business School

Free
Events

Keep Yourself Updated on the Free Events at Avt Business School

Free
Events

Keep Yourself Updated on the Free Events at Avt Business School

Free
Events

Keep Yourself Updated on the Free Events at Avt Business School

Free
Events

Keep Yourself Updated on the Free Events at Avt Business School

Free
Events

Keep Yourself Updated on the Free Events at Avt Business School

Free
Events

Keep Yourself Updated on the Free Events at Avt Business School

Free
Events

Keep Yourself Updated on the Free Events at Avt Business School

Free
Events

Keep Yourself Updated on the Free Events at Avt Business School

Free
Events

Keep Yourself Updated on the Free Events at Avt Business School