Fireside Talk med Carsten Dilling, Chairman, SAS & NNIT

Hos AVT Business School foregår undervisningen ikke kun i klasselokalerne, men også gennem vores Fireside Talks, hvor de studerende får mulighed for, at få personlige historier og råd af CEO’s fra nogle af de største virksomheder i Danmark såvel som internationalt. AVT’s Fire Side Talks er uformelle samtaler, hvor der bliver delt personlige erfaringer, oplevelser og udfordringer. Disse samtaler foregår foran pejsen i vores sofaområde på Sankt Annæ Plads 11, hvor alle har mulighed for at stille spørgsmål.

Ud over at give de studerende råd, er erhvervslederne også en del af AVT Business School’s Advisory Board, hvor de giver inputs til, hvad der sker i erhvervslivet, og dermed er med at sikre at AVT’s Executive MBA altid er opdateret og aktuel.

Gennem året byder vi velkommen til en række af store erhvervsledere, herunder Carsten Dilling.

Carsten Dilling er bestyrelsesformand, både for SAS og for it-selskabet NNIT samt tidligere topchef i TDC. Han er uddannet fra Copenhagen Business School med en HA i finansiering samt en HD i udenrigshandel. Fra 1984 og i 17 år frem til 2001 var Carsten Dilling beskæftiget hos IBM på forskellige direktørposter i europæisk og nordisk regi. Efterfølgende arbejdede han som koncernchef for Columbus IT Partner A/S, og senere som administrerende direktør hos Ementor A/S. I 2007 blev Carsten Dilling ansat i TDC som koncerndirektør med ansvar for Fastnet-området, og blev i 2012 forfremmet til koncernchef for TDC.

I dag er Carsten Dilling bestyrelsesformand i Novo Nordisk-kontrollerede NNIT A/S, menigt bestyrelsesmedlem i Aarhus-virksomheden Terma A/S, samt bestyrelsesformand for SAS.

AVT’s Fireside Talks er for alle studerende på vores Executive programmer – Executive Enkeltfag, Executive Certificates, Executive CBA samt Executive MBA.

Den specifikke dato for Fireside Talk med Carsten Dilling vil blive annonceret under events senere på året.

Bemærk eventet er kun for nuværende studerende.

Share on LinkedIn0Tweet about this on TwitterShare on Facebook0

Comments are closed.

You may also like

Fireside Talk med Lars Rasmussen, Chairman, Coloplast & H. Lundbeck

Gennem året byder vi velkommen til en række af store erhvervsledere til vores Fireside Talks, herunder Lars Rasmussen. Lars Rasmussen er bestyrelsesformand både for Coloplast og Lundbeck. Før Lars Rasmussen tiltrådte posten som formand hos Coloplast, stod han i spidsen for virksomheden som administrerende direktør. Lars Rasmussen har en Bachelor of Science in Engineering from […]

Read more

Fireside Talk med Carsten Dilling, Chairman, SAS & NNIT

Hos AVT Business School foregår undervisningen ikke kun i klasselokalerne, men også gennem vores Fireside Talks, hvor de studerende får mulighed for, at få personlige historier og råd af CEO’s fra nogle af de største virksomheder i Danmark såvel som internationalt. AVT’s Fire Side Talks er uformelle samtaler, hvor der bliver delt personlige erfaringer, oplevelser og udfordringer. […]

Read more