Efteruddannelse på MBA-niveau for advokater og statsautoriserede revisorer

Erhvervskundernes krav til din rådgivning stiger i kraft med, at deres forretning og strategiske udfordringer bliver mere komplekse og udfordrende. Den digitale omstilling, nye forretningsmodeller og globale makroøkonomiske tendenser påvirker og ændrer hverdagen for erhvervslivet i en hastighed og skala, som kun få er klædt på til og kan navigere i.

Du skal kunne forstå og vejlede klienten om andet end dine kerneydelser og spidskompetencer. Hermed fremstår du værdifuld og troværdig som sparringspartner, og du får samtidigt mulighed for at tilbyde leverancer og services tidligere og længere i et rådgivningsforløb. Du bliver et stærkt aktiv, en medspiller og mindre ”brandslukker”.

Executive Diploma

Du kan nu opfylde kravet til obligatorisk efteruddannelse med strategisk- og forretningsviden via AVT Executive Diploma. Uddannelse på MBA niveau, der både styrker din faglighed og samtidigt breder produktporteføljen ud, til fordel for både dine relationer og forretningen.

Vores internationale Executive MBA fakultet står parat og du møder førende undervisere og forskere fra Harvard Business School, INSEAD, MIT, Berkeley, London Business School mm. Alt foregår bekvemt på Sankt Annæ Plads midt i København.

Et diplom består af 12-18 lektioner over 2-3 dage. Forberedelse skal indberegnes.

Kommende diplomer:

 • Strategy (27-28/9) – INSEAD (FR)

 • Operation Management (25-26/10) – MIT (US)

 • Change Management (8-9/11)– London Business School (UK)

 • Innovation (10-11/1) – Harvard Business School (US)

 • Digital Marketing (17-18/1) – Kellogg School of Management (US)

 • Disruptive Thinking (14-15/3) – New York University (US)

 • Corporate Entrepreneurship (21-22/3) – Darden Business School (US)

 • Leading People & Organisations (25-26/4) London Business School (UK)

 • Accounting & Corporate Finance (28-30/8) Kingston University London (UK)

Pris pr. diplom: 19.500 kr. + moms. Inkluderer 2-3 dages undervisning, alle materialer, forplejning samt diplom for deltagelse. Undervisningen foregår på engelsk.

Diplom og Merit

Diplom for deltagelse udleveres efter endt undervisning. Afsluttes et Executive Diploma med bestået opgave, modtages desuden et AVT Certificate in Management, der er meritgivende til Executive MBA. Læs mere om MBA’en her.

Har ovenstående interesse for dig og/eller din kollega, er du velkommen til at kontakte Adam Altenburg på 22649088/aal@avt.dk eller book et personligt møde her.

For advokater: Gennemfører man mere end 54 lektioner i sin 3-årig periode, kan op til 54 lektioner overføres til næste periode.

You may also like

Mød en AVT’er – Henrik Juel Simonsen

Henrik Juel SimonsenDirector of Masterplanning i Københavns Lufthavn ○ 55 år ○ Har netop færdiggjort CBA - Strategy, Innovation & Growth på AVT og er nu igang med sin MBA ○ Uddannet civilingeniør fra DIA (i dag DTU) ○ Gift og har to voksne børn ○ Har arbejdet i Københavns Lufthavne A/S over to omgange, [...]
Read more

Hvad er forandringsledelse – Change Management

Forandringsledelse handler om at lede en forandringsproces i en organisation fra start til slut. Ledelsen og den enkelte leder har fokus på at forandringsprocessen er vellykket ved for eksempel at opnå opbakning om processen. Det er især vigtigt at undgå for stor usikkerhed blandt medarbejderne. Det er vigtigt for ledere at kunne gennemføre en forandringsproces. […]

 • MBA
 • 19 March 2018
Read more