AMBA-Accredited MBA Program

AMBA-akkrediteret MBA-uddannelse

Blandt de øverste 2 %

AVT Business School er blandt de 2 % bedste business schools i verden

AVT Business School er stolt af at være blandt de 2 % bedste business schools i verden, efter at have opnået den prestigefyldte genakkreditering fra Association of MBAs (AMBA). Denne udmærkelse understreger vores stræben efter kvalitet i lederuddannelser og stadfæster vores position som førende i det globale erhvervsuddannelsessamfund.

AMBA-akkreditering: Kvalitetsstempelet Akkrediteringen af Association of MBAs (AMBA) er en ære, der tildeles verdens førende business schools, og som anerkender de højeste standarder inden for undervisning, pensum og interaktion med de studerende. AVT Business School har med succes opretholdt denne akkreditering, hvilket afspejler vores dedikation til at give en uddannelsesoplevelse af højeste kaliber.

Udtalelser

Globale forretningsindsigter fra vores top-fakultet | AVT Business School

Uanset om du ønsker at forbedre dine ledelseskompetencer, forstå den internationale markedsdynamik eller skabe bæredygtig vækst, har vores fakultet et væld af erfaringer og forskning fra institutioner som Harvard, INSEAD og London Business School.

Afspil video

“Bedste fakultet og fleksible muligheder for at læse Executive MBA” (på dansk)

Afspil video

“Værdien af en kommerciel uddannelse for en STEM-leder” (på dansk)

Afspil video

Udforsk mulighederne på AVT Business School (på engelsk)

Afspil video

Fakultetets syn på vores executive-studerende (på engelsk)

Vores MBA-program - en unik uddannelsesrejse

På AVT Business School tilbyder vi en transformerende uddannelsesoplevelse, der tilpasses vores studerendes individuelle rejser. Vores MBA-program er designet til at udstyre fremtidige ledere med de nødvendige færdigheder og indsigter til at udmærke sig i et hurtigt udviklende forretningslandskab. Programmet lægger vægt på praktisk læring, globale perspektiver og en personlig tilgang, der faciliteres af vores fremtrædende internationale fakultet.

Hvem er vi på udkig efter?

Hos AVT er vi stolte af vores mangfoldige studentergruppe, som består af fagfolk fra forskellige forretningsbaggrunde og brancher og dem med international erfaring. Lederskabsfokuset i vores program spiller en afgørende rolle i at fostre helstøbte individer, der er reflekterende i deres praksis og ikke bare generiske ledere.

Hør fakultetets syn på vores executive-studerende i videoen.

Tag dit næste skridt

Deltag i et EMBA-arrangement

Mød teamet under en Masterclass eller en online informationssession. AVT EMBA-teamet ser frem til at tale med dig.

Læs mere om pensum

Find ud af, hvordan AVT strukturerer aktuelt indhold til de komplekse krav i dit professionelle liv.

Fleksibel planlægning

Oplev, hvordan AVT’s Executive MBA-program tilbyder unik fleksibilitet til at integrere førsteklasses uddannelse problemfrit i dit dynamiske professionelle landskab.