Admissions Criteria

Kriterier

Vi byder dig varmt velkommen til at ansøge om vores prestigefyldte og transformative programmer, Certificate in Business Administration (CBA) og Executive Master of Business Administration (EMBA).Bliv en del af et fællesskab af ligesindede fagfolk, der er ambitiøse, drevne og ivrige efter at skabe forandringer i erhvervslivet.

Kernen i vores udvælgelsesproces er, at vi søger personer, der ikke kun er akademisk kvalificerede, men også legemliggør ånden i innovation, visionært lederskab og modstandsdygtighed. Vi mener, at det ikke kun handler om, hvor du er i dag, men hvor du ønsker at være i morgen. Vores optagelseskriterier afspejler denne ideologi.

Minimum tre års relevant erfaring

Vi værdsætter den store viden og praktiske ekspertise, som hver kandidat kommer med fra deres respektive brancher. Vi ser din treårige erfaring som et vigtigt aktiv, der beriger læringsoplevelsen for alle. I gennemsnit er den relevante erfaring 15 år.

Ambitioner

Vi er på udkig efter drevne personer, der ikke er bange for at drømme stort og har ihærdighed til at gøre disse drømme til virkelighed. Dine ambitioner er brændstoffet til vores programmer. De antænder det dynamiske, samarbejdsvillige og udfordrende miljø, der definerer os.

Ledelsespotentiale

Kernen i enhver succesfuld virksomhed er en kompetent leder. Vi leder efter dem, der har potentiale til at lede, inspirere og gøre en forskel i deres indflydelsessfære. Din evne til at lede er ikke kun defineret af din fortid, men af din vision for fremtiden.
2019 CBA Strategic Leadership sep

Uddannelsesbaggrund

Vi forstår, at vejen til succes ikke er én størrelse, der passer til alle, og at vejen til ekspertise er brolagt med utallige erfaringer. Derfor anerkender vi den uerstattelige værdi af praktisk forretnings- og ledelseserfaring, selvom vi traditionelt kræver en bachelorgrad for at komme ind på vores ansete CBA- og Executive MBA-programmer.

Hvis du har fundet din vej i forretningsverdenen, frygtløst navigeret gennem dens udfordringer og kæmpet for dens sejre, mener vi, at du besidder en uvurderlig visdom, der overskrider traditionelle akademiske grænser. Denne særlige ekspertise er det, vi leder efter hos vores studerende - det er det fundament, vi bygger ledere på, som vil omforme fremtiden.

Her betyder din rejse noget. Dine unikke erfaringer, dine triumfer og endda dine tilbageslag danner en omfattende profil, der fortæller os, hvem du er og hvad du er i stand til at opnå. Vi fokuserer ikke kun på akademiske præstationer - vi går dybere ned og ser på hele din personlige og professionelle rejse.
Måske har du ikke bachelorgrad, men din praktiske erfaring inden for forretning og ledelse fortæller en historie om modstandsdygtighed, innovation og utrættelige stræben efter ekspertise. Vi opfordrer dig til at dele din unikke historie med os og lade os se verden gennem din optik.

Husk at det er hele din profil, vi vurderer for at få en vellykket ansøgning. Ikke kun din erhvervserfaring og dine akademiske resultater, men også dit lederskab potentiale, dine personlige egenskaber og dine ambitioner. Vi er ivrige efter at forstå, hvem du er, hvad der driver dig, og hvordan vores programmer kan hjælpe dig med at realisere dine drømme.

Hvert skridt, du har taget; hver beslutning, du har truffet, har ført dig til dette punkt. Nu er det tid til at tage det næste skridt. Skridtet mod at udfordre dig selv, udvide din horisont og slutte dig til et mangfoldigt fællesskab af visionære.

Søg ind på vores CBA- eller Executive MBA-program. Lad os tage på denne rejse sammen og berig ikke bare din karriere, men også forretningsverdenen. Din unikke historie kan være inspiration for utallige andre. Lad os skrive det næste kapitel sammen.

Hvordan ansøger jeg?

Klik på knappen nedenfor og læs alt om optagelsesprocessen, og hvordan du ansøger.