News and Blog

Planen var en CBA, men det endte med en MBA

AVT StoriesExecutive CBAExecutive MBA

Planen var en CBA, men det endte med en MBA

I 2017 startede Julie Henum op på sin CBA uddannelse hos AVT Business School.
Hun var uddannet eksportingeniør og havde arbejdet som leder i mange år, men følte at hun til tider manglede nogle konkrete værktøjer i det daglige – særligt hvis hun skulle udvikle sig yderlige inden for ledelsesfeltet.
Efter at have researchet i forskellige retninger, blev hun opmærksom på, at hun kunne tage en CBA hos AVT Business School.

»Da jeg stødte på CBA uddannelsen var det bare spot-on i forhold til mine behov. Her fik jeg virkelig nogle nyttige strategiske værktøjer, som jeg direkte kunne omsætte og bruge i mit daglige virke, samtidig med at en CBA’en er et overskueligt forløb,« siger Julie Henum, og hun tilføjer samtidig, at hun til at begynde med var en smule skeptisk, om det nu også ville være en for stor mundfuld.

»Da jeg lige først blev præsenteret for uddannelsen, var jeg lidt i tvivl om jeg måske havde skudt over målet. I materialet stod der, at man blev undervist af professorer fra verdens førende Business Schools, og alt ville foregå på engelsk. Og selv om jeg forstår, læser, taler og skriver sproget, og også bruger det i mit daglige virke, var det selvfølgelig lige noget, man skulle vende sig til – men det skulle vise sig at være en helt unødvendig bekymring. Og i dag jeg faktisk bare glad for at undervisningen foregik på engelsk, for også rent sprogligt har jeg udviklet mig meget,« siger Julie Henum.

Julie Henum havde naturligvis nogle forventninger om, at skulle udvikle sine ledelseskompetencer, da hun påbegyndte sin CBA. Men det kom bag på hende, hvor meget af det som hun faktisk direkte kunne konvertere til sit daglige virke.

»Jeg havde selvfølgelig nogle forventninger til, at jeg ville blive udstyret med nogle ledelsesværktøjer, men jeg blev faktisk overrasket over, hvor meget af det som jeg kunne bruge i mit daglige arbejde. Stort set hver gang vi havde haft en undervisning, kunne jeg dagen efter konvertere teorien ind til praktik, og på den måde følte jeg hele tiden, at jeg udviklede mig som leder – både fagligt og personligt – og ikke mindst at min arbejdsplads fik udbytte heraf,« fortæller hun.

Fortsatte på MBA
Efter otte måneder havde Julie Henum færdiggjort sin CBA, og planen var at punktummet skulle sættes her. Men de mange konstruktive og brugbare input – kombineret med det stærke netværk hun havde opbygget blandt hendes medstuderende – fik hende på andre tanker.

»Da jeg havde afsluttet min CBA, følte jeg et lille tomrum ved at stoppe her mens flere af mine medstuderende tog videre på en ny og spændende rejse mod en Executive MBA. Så jeg besluttede mig for at fortsætte« siger Julie, og understreger samtidig at det har været den helt rigtige beslutning.

Et netværk for livet
Lige da Julie havde signet op til andet forløb, kom hun i en studiegruppe med nogle medstuderende, som hun kun kendte perifært fra sin CBA – det ærgrede hende lidt, at hun ikke kunne fortsætte med dem, som hun havde været i studiegruppe med førhen, hvor alt jo netop virkede på hende som om, at træerne voksede ind i himlen.

»Da jeg lige først blev præsenteret for min nye studiegruppe, var jeg lidt udenfor komfort-zone – men det skulle vise sig at være noget af det bedste i hele forløbet, og særligt vores udenlandske studietur bragte os tæt sammen – ikke bare gruppen med også hele holdet.«

»Jeg tror, at når man sætter sig et mål om at gennemføre en MBA uddannelse, så kræver det utrolig meget – også i form af samarbejde og det er alle indstillet på. Og når jeg ser tilbage på det netværk, som jeg har fået ikke mindst under MBA-forløbet, så har det været det hele værd. Jeg er sikker på, at vi vil holde sammen i årene fremover, og at vi altid kan hente sparring hos hinanden, såfremt vi har behov herfor,« afslutter en stolt Julie Henum med den karakteristiske MBA hat på hovedet.

Faktaboks
Julie Henum
48 år
Director, Enterprise Architecture & Corporate IT hos NNIT
Har to børn på hhv. 18 og 20 år
Eksportingeniør og Executive MBA

Free Events

Masterclass

A Leadership Mindset to Connect Strategy and Purpose

Strategy professor at INSEAD, Susan Lynch

Keep yourself updated on the free events at AVT Business School

Free
Events

Keep Yourself Updated on the Free Events at Avt Business School

Free
Events

Keep Yourself Updated on the Free Events at Avt Business School

Free
Events

Keep Yourself Updated on the Free Events at Avt Business School

Free
Events

Keep Yourself Updated on the Free Events at Avt Business School

Free
Events

Keep Yourself Updated on the Free Events at Avt Business School

Free
Events

Keep Yourself Updated on the Free Events at Avt Business School

Free
Events

Keep Yourself Updated on the Free Events at Avt Business School

Free
Events

Keep Yourself Updated on the Free Events at Avt Business School

Free
Events

Keep Yourself Updated on the Free Events at Avt Business School

Free
Events

Keep Yourself Updated on the Free Events at Avt Business School

Free
Events

Keep Yourself Updated on the Free Events at Avt Business School

Free
Events

Keep Yourself Updated on the Free Events at Avt Business School

Free
Events

Keep Yourself Updated on the Free Events at Avt Business School

Free
Events

Keep Yourself Updated on the Free Events at Avt Business School

Free
Events

Keep Yourself Updated on the Free Events at Avt Business School

Free
Events

Keep Yourself Updated on the Free Events at Avt Business School

Free
Events

Keep Yourself Updated on the Free Events at Avt Business School

Free
Events

Keep Yourself Updated on the Free Events at Avt Business School

Free
Events

Keep Yourself Updated on the Free Events at Avt Business School

Free
Events

Keep Yourself Updated on the Free Events at Avt Business School