Bliv studentermedhjælper hos AVT Business School i hjertet af København

Hos AVT Business School søger vi en ambitiøs studentermedhjælper, som kan hjælpe os med at understøtte vores kommunikations- og marketingstrategi. Dine arbejdsopgaver vil bl.a. være at videreudvikle vores video content og producere grafisk opsætning af andre marketing produktioner.

Hvad kan AVT Business School tilbyde dig?

AVT er en privat business school, der tilbyder Executive Education. Vi træner og udvikler erfarne erhvervsledere bl.a. gennem Executive MBA-uddannelsen og forskellige skræddersyede virksomheds-programmer. AVT Business School anvender professorer fra verdens førende uddannelsesinstitutioner som Harvard, INSEAD, London Business School, IMD, IE Business School, MIT, NYU, Kellogg og Berkeley.

Så udover et stærkt netværk blandt vores kunder, som alle er erhvervsledere, får du også rig mulighed for at møde verdens dygtigste undervisere inden for de forskellige business & leadership discipliner.

Vi holder til i eksklusive lokaler på Skt. Annæ Plads i hjertet af København, hvor vi både har vores daglige drift og vores undervisning. Her vil du blive en vigtig del af vores ambitiøse team, hvor der ikke er langt fra idé til handling. Du bliver en del af en gruppe på 4 andre super søde og dygtige studentermedhjælpere.
Dine arbejdsopgaver vil primært være at videreudvikle vores video content og producere grafisk opsætning af andre marketingrelaterede materialer.

Hvad forventer vi af dig?

- Du er under uddannelse inden for marketing, kommunikation eller medie-og journalistik
- Du har stærke kompetencer indenfor optagelse og redigering af video-content
- Du er kreativt tænkende og har god erfaring med fremstilling af grafisk materiale i
InDesign, Photoshop, Illustrator & Final Cut Pro eller andet videoredigerings-program
- Du arbejder selvstændigt, kvalitetsbevidst og har blik for detaljen
- Du er som person udadvendt, idérig og har appetit på læring, udvikling og ansvar – og ikke mindst et ønske om at kunne bidrage til AVT’s fremtidige vækst.

Arbejdstid: 10-15 timer om ugen - med start hurtigst muligt.

Send din ansøgning, dit CV og dine eksamensbeviser til Mette Amdi på ma@avt.dk.
Ansøg hurtigst muligt, da vi løbende indkalder til samtaler.

Har du spørgsmål til stillingen, er du naturligvis velkommen til at ringe på 2674 5815.
Vi glæder os til at høre fra dig! 🙂

You may also like

Det koster at læse Executive MBA – men har du råd til at lade være?

Når vi snakker med erhvervsledere om deres karriere- og kompetenceudvikling, så er der ingen tvivl om at ønsket og behovet for videreudvikling er tilstede. Finansieringen er den største udfordring for erhvervslederne (tiden er også en udfordring, men det bliver nok ikke mindre fremadrettet alligevel, så det bliver et spørgsmål om prioritering).    Virksomhederne har i […]

Read more

Mød en AVT’er

En vigtig del af læringen på AVT er perspektiverne fra dine medstuderende, som repræsenterer alle typer organisationer, industrier og faglige baggrunde. Vi bringer her løbende en ny AVT profil, som giver dig et indblik i, hvad der personligt og ledelsesmæssigt optager vedkommende her og nu. Jytte RydeDirektør, Ryde Consulting … Hvilke arbejdsopgaver fylder mest på [...]
Read more