MBA Enkeltfag – en ny måde at tage en MBA på

Det er afgørende, at din uddannelse passer til netop dig og din virksomhed. Derfor introducerer vi nu en helt ny måde, hvor på du kan tilrettelægge dit eget uddannelsesforløb – nemlig som enkeltfag.

Med enkeltfag har du mulighed for at læse et enkelt Executive MBA fag, en række af fag, eller tilrettelægge dit Executive CBA eller Executive MBA forløb som du ønsker.

AVT oplevelsen

AVT Business School er en international anerkendt og akkrediteret Executive MBA Business School, som tilbyder ekstraordinær undervisning til erhvervsledere.

Executive MBA enkeltfag er individuelle fag, som alle er en del af AVT’s Executive MBA program. Du bestemmer helt selv hvilke, og hvor mange fag du ønsker at læse, efter hvad du finder interessant for dig og din virksomhed. Har du for eksempel ikke tid eller mulighed for at læse en fuld Executive MBA, kan du dermed med fordel vælge blot at læse et enkeltfag. Du kan altid senere vælge, at bygge videre på din uddannelse, og afslutte med en Executive CBA eller MBA.

Executive MBA enkeltfag giver dig en dybdegående forståelse indenfor et specifikt emne og giver dig den viden og de redskaber der er nødvendige for, at du kan anvende dem i praksis. Du vil efter hvert afsluttede fag, modtage et certifikat.

Vores internationale globale Executive MBA fakultet står parat og du møder førende undervisere og forskere fra blandt andet Harvard Business School, INSEAD, IMD, MIT, Berkeley og London Business School. Alt foregår i vores flotte lokaler på Sankt Annæ Plads midt i København.

Undervisningen ligger typisk fra kl. 08.30 – 17 på hverdage, og foregår på engelsk.

Fag

Vi tilbyder en lang række spædende fag alle undervist af professorer fra de højest rangerede universiter og business schools verden over, herunder:

Disruptive Innovation, undervist af professor Rory M. McDonald fra Harvard Business School

Influenhttps://avt.dk/programmer/mba/executive-mba-enkeltfagcing & Negotiation, undervist af professor Moray McLaren fra IE Business School

Leadership Behaviour, undervist af Christian Harpelund

Driving Marketing Strategy, undervist af professor Kevin McTigue fra Kellogg

Leading Team Performance, undervist af Christian Harpelund

Disruptive Thinking & Leadership, undervist af professor Anat Lechner fra NYU Stern School of Business

Corporate Entrepreneurship, undervist af professor Benoit Leleux  fra IMD

The Language of Leadership, undervist af Simon Lancaster fra University of Cambridge

Leading People & Organizations, undervist af professor Raina Brands fra London Business School

Business Analytics. undervist af professor Andy Shogan fra Berkeley – Haas School of Business

Corporate Governance, Business Ethics & CSR, undervist af professor David Vogel fra Berkeley – Haas School of Business

Accounting and Finance for Managers,  undervist af professor Giampiero Favato fra Kingston University

Strategy, undervist af professor Susan Lynch fra INSEAD

Operations: Building a Dynamic MGT system, undervist af Don Kieffer fra MIT Sloan School of Management

Leading Organizational Change, undervist af professor Raina Brands fra London Business School

Leading Performance Across the Organization, undervist af Christian Harpelund

Læs mere om de respektive fag ved at downloade Enkeltfags-brochure her

Pris

Et Executive MBA enkeltfag koster mellem kr. 9.500 og 19.500 ekskl. moms. Prisen inkluderer materialer, to eller tre dages undervisning, retning af opgave og forplejning.

En fuld Executive CBA eller Executive MBA

Er ambitionen til det, kan du endda sammensætte et individuel Executive CBA og Executive MBA forløb i eget tempo hos AVT Busines School. Du vælger et fag ad gangen, indtil du har fuldendt den ønskede uddannelse. Læse her mere om den fulde Executive MBA her

Vil du vide mere

Uanset om du ønsker at læse et enkelt fag, eller at gå hele vejen, er vi altid klar til at hjælpe dig. Sammen kan vi identificere, hvilke kompetencer og områder du ønsker at styrke samt tempoet. Du kan læse meget mere om de forskellige fag og muligheder her

Er du interesseret i at høre mere eller tilmelde dig et fag, så kontakt os på telefon 7020 8828 eller book et møde.

You may also like

Mød en AVT’er – Bjarke Finlov

Bjarke FinlovHead of Strategy and Business Development, Danske Bank Growth ○ 36 år ○ Har netop afsluttet sin første CBA uddannelse på AVT ○ Bestyrelsespost i 5thplanetgames ○ Bor i Solrød Fleksibiliteten er et kæmpe aktivLige nu sker der meget i Bjarke Finlovs liv. For to et halvt år siden blev han far til en [...]
Read more

Får du realiseret dine ambitioner?

Hos AVT Business School er vi dagligt i kontakt med dygtige ledere, som har store ambitioner. For nogle handler det om magt, høje lønninger og indflydelse, mens det for andre handler mere om at gøre verden til et bedre sted - og for mange er det en kombination heraf. Men to spørgsmål går ofte igen: [...]
Read more